Wolfsburg Borussia Dortmund İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da bu hafta Wolfsburg evinde, Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Saat 16.30’da başlayacak mücadeleyi bets10 sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Wolfsburg ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Wolfsburg kazanır 3.65, beraberlik 3.35, Borussia Dortmund kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış.

Wolfsburg 6. Sıraya Yerleşti

Wolfsburg geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanında altın değerinde bir galibiyet aldı. Oyuna ikinci yarıda giren Ginczek’in attığı golle maçı 2-1 kazanan Wolfsburg, Schalke’nin mağlup olduğu haftada kazanarak 6. sıraya yerleşti. Mbabu’nun Ginczek’in attığı golde yaptığı katkıyı da unutmamak gerek. Borussia Dortmund karşısında golcü Weghorst’un dönüşüyle daha güçlü bir Wolfsburg izleyeceğiz gibi duruyor.

Borussia Dortmund’dan Üst Üste Galibiyetler

Borussia Dortmund ise Haalan ve Guerreiro önderliğinde çok rahat bir galibiyet aldı. Ruhr derbisinde Schalke’yi 4-0 ile geçen Borussia Dortmund, lider Bayern Münih’in takibini sürdürdü. Önümüzdeki hafta içi iç sahada Bayern Münih’i konuk edecek Borussia Dortmund bu maç öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Bundesliga’da üst üste 5 maçtır kazanan Lucien Favre’nin öğrencileri Wolfsburg deplasmanında da galibiyet peşinde.

İddaa Tahmini

Wolfsburg, Weghorst’un dönüşüyle hücumda daha üretken bir maç izlettirebilir. Borussia Dortmund maçın favorisi ama Wolfsburg’un bugün gol bulması yüksek ihtimal. Öncelikli tercihim karşılık gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

MobilBahis Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg’un skor üretememesi benim adıma sürpriz oldu. Dortmund galibiyeti 2 golle aldı.