Mainz Leipzig İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da şampiyonluk umutları azalan Leipzig bu hafta deplasmanda, Mainz‘e konuk olacak. Mücadele bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Leipzig bugün Mainz karşısında maçın favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Mainz galibiyetine 5.10, beraberlik tercihine 4.00, Leipzig galibiyetine 1.32 oran veriyor.

Mainz 1 Puanı Kaptı

Mainz geçtiğimiz hafta konuk olduğu Köln deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Oyuna sonradan giren golcü Awoniyi maçın seyirini değiştirdi ve Kunde’nin Mainz adına bulduğu 2. gol de Mainz’in geri dönmesini sağladı. Bundesliga’da oynadığı son 3 maçta 5 puan toplayan Achim Beierlorzer’ın öğrencileri Leipzig karşısında da sürpriz yaparak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Leipzig maçı öncesinde Robin Zentner dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Leipzig 3 Maçtır Kazanamıyor

Leipzig için ise şampiyonluk umutları tükenmeye başladı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolundaki 3 rakibin kazanmasıyla beraber Freiburg’a 2 puan kaptıran Leipzig, Bundesliga’da 4. sıraya geriledi ve lider Bayern Münih’in 7 puan gerisine düştü. Almanya Bundesliga’da oynadığı son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan Nagelsmann’ın öğrencileri, Mainz karşısında kazanarak en azından Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini koruma hedefinde. Mainz maçı öncesinde cezalı Upamecano geri dönüyor. Forsberg’in ise forma giymesi düşük ihtimal.

İddaa Tahmini

Leipzig son 3 maçta tam 6 puan bıraktı. Mainz geçen hafta çok iyi bir görüntü çizmedi. Nagelsmann ve öğrencileri galibiyete yakın taraf.

 İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig çok rahat kazandı. Golcü Werner önderliğinde farklı bir galibiyet aldılar.