Naftan Smorgon İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Belarus 1. Ligi‘nde geçen hafta ilk mağlubiyetini alan Naftan bu hafta evinde, Smorgon karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmayı bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Naftan ile Smorgon zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Naftan galibiyetinin 1.73, beraberlik tercihinin 3.45, Smorgon galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Naftan’dan İlk Mağlubiyet

Naftan sezona -15 puan silme cezası ile başlayan takımlardan biriydi. Belarus 1. Ligi’nde ilk 3 haftayı üst üste beraberlikler ile geçen Naftan, sezonun ilk galibiyetine 4. haftada ulaşmıştı. Slonim’i iç sahada 2-1 mağlup ederek Belarus 1. Ligi’nde ilk galibiyetlerini aldılar. Geçtiğimiz hafat ise NFK Minsk deplasmanına konuk olan Naftan, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak bu deplasmandan eli boş döndü.

Smorgon 4 Maçtır Gol Yemiyor

Smorgon ise Belarus 1. Ligi’nde lider konumda. 5 maç sonunda topladıkları 11 puan ile ligin zirvesinde yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk oldukları Slonim karşısında tek golle 1-0 kazanarak bu sezon ligde 3. galibiyetini alan Smorgon, deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Özellikle iç sahada daha etkili bir takım olan Smorgon’un bu sezon ligin en az gol yiyen takımlarından biri olduğunu da belirtmekte fayda var.

İddaa Tahmini

Smorgon ligin en az gol yiyen takımlarından biri. Üst üste 4 maçtır kalelerinde gol görmüyorlar. Yine benzer bir maç bekliyorum. Az gollü ve düşük skorlu bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Jetbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Smorgon bu deplasmanda da gol yemeden kazanarak çıkışını sürdürdü.