Augsburg Paderborn İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da ligin son sırasında yer alan Paderborn bu hafta Augsburg deplasmanına konuk olacak. Karşılaşmayı izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Augsburg ile Paderborn zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Augsburg galibiyetinin 1.93, beraberlik tercihinin 3.85, Paderborn galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 21.30’da başlayacak.

Augsburg’dan Sürpriz Galibiyet

Augsburg geçtiğimiz hafta Schalke deplasmanında etkili bir oyun ortaya koyarak rakibini 3-0 ile geçmeyi başardı. Savunmada yapılan hataları iyi değerlendiren Heiko Herrlich’in öğrencileri puanını 30 yaparak iyice rahatladı ve play out hattında yer alan Fortuna Düsseldorf’un 6 puan üzerine çıkmış oldu. Almanya Bundesliga’da 6 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Augsburg, ligin son sırasındaki Paderborn karşısında da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Paderborn Son Sırada

Paderborn geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hoffenheim  ile 1-1 berabere kaldı. İlk 10 dakikasında 2 gol çıkan maçta başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı. Maçın sonlarına doğru Paderborn pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. Almanya Bundesliga’da üst üste 8 maçtır kazanamayan Paderborn, 18 puan ile ligin son sırasında yer alıyor.

İddaa Tahmin

Augburg’u bugün galibiyete yakın görüyorum. Schalke deplasmanında aldıkları galibiyet ile moral buldular. Paderborn karşısında da kazanacak güçteler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma golsüz sona erdi. Augsbur’un kazanması beklenen maçta Paderborn daha etkili bir görüntü çizdi diyebiliriz.