Borussia Dortmund Bayern Münih İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da dev bir maç bizleri bekliyor. Borussia Dortmund evinde, Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Borussia Dortmund Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Borussia Dortmund kazanır 3.60, beraberlik 4.25, Bayern Münih kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Borussia Dortmund Kazanmak İstiyor

Borussia Dortmund için ya tamam ya devam maçı diyebiliriz. Son haftalarda müthiş bir seri yakaladılar ama Bayern Münih maçında alacakları bir mağlubiyet şampiyonluk umutlarını iyice azaltabilir. Kazandıkları takdirde ise yarış tekrardan başlayacak. Geçtiğimiz hafta Wolfsburg deplasmanında Guerreiro ve Hakimi’nin golleriyle 2-0 kazanmayı başaran Lucien Favre’nin öğrencileri derbi öncesinde moral buldu. Bundesliga’da üst üste 6 maçtır kazanan ve iç sahada 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Borussia Dortmund’da maç öncesinde Marco Reus ve Zagadou’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Savunmadan Hummels’ın durumu ise belirsiz.

Bayern Münih Şampiyonluk Yolunda

Bayern Münüh, geçtiğimiz hafta sonu Allianz Arena’da konuk ettiği Frankfurt karşısında sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Borussia Dortmund maçı öncesinde kazanarak hem moral buldular hem ise aradaki 4 puanlık farkı korudular. Bundesliga’da iyi bir galibiyet serisi yakalayan Hansi Flick’in öğrencileri Bundesliga’da oynadığı son 6 karşılaşmayı da kazanmayı başardı. Üstelik 13 maçtır da yenilgi yaşamıyorlar. Lewandowski müthiş bir sezon geçiriyor ve bu sezon Bundesliga’da 30 gol barajını rahatlıkla geçeceğe benziyor. Borussia Dortmund maçı öncesinde Coutinho ve Tolisso’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

İddaa Tahmini

Dortmund kazanırsa şampiyonluk şansları eşitlenecek, Bayern Münih kazanırsa farkı açıp şampiyonluğa daha da yaklaşacak. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skore üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.30

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Borussia Dortmund için şampiyonluk artık iyice zorlaştı. Münih’e 1-0 kaybederek puan farkı 7’e çıktı.