Mainz Hoffenheim İddaa Tahmini (2) 30.05.2020

Almanya Bundesliga‘da son haftaların formsuz takımlarından biri olan Mainz evinde, Hoffenheim‘ı konuk edecek. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Mainz Hoffenheim arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Mainz kazanır 2.85, beraberlik 3.70, Hoffenheim kazanır ise 2.36 olarak açıklanmış.

Mainz İçin Tehlike Çanları

Mainz için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Fortuna Düsseldorf’un kazandığı haftada şansını iyi kullanamayan Mainz, Union Berlin deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Union Berlin’in ilk yarıda kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldığını ama Mainz’ın bu fırsatı değerlendiremedğini belirtelim. Bundesliga’da play out hattının  sadece 1 puan üzerinde bulunan ve üst üste 4 maçtır kazanamayan Mainz’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var.

Hoffeheim 7 Maç Sonra Kazandı

Hoffenheim ise geçtiğimiz hafta içini galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Köln karşısında sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. 20 yaşındaki Avusturyalı yıldız Christoph Baumgartner attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistlik performans ile galibiyetin baş mimarı oldu. Hoffenheim bu galibiyet ile ciddi moral bulurken Bundesliga’da tam 7 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştılar. Mainz maçı öncesinde kırmızı kart cezalısı Benjamin Hübner kadroda olmayacak.

İddaa Tahmini

Hoffenheim’da moraller yerinde. Deplasmanda oynadıkları son 3 maçtan da puan ile dönerlerken bu 3 maçın tamamında gol buldular. Mainz’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. İki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz’in bugün skor bulamaması benim adıma sürpriz oldu. Hoffenheim tek golle 3 puanı kaptı.