Sigma Olomouc Pribram İddaa Tahmini (2) 30.05.2020

Çek Cumhuriyeti Ligi‘nde Cumartesi gününün ilk maçında Sigma Olomouc ile Pribram karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek için doğru adres her zaman olduğu gibi bets10 sitesi olacak.

Sigma Olomouc ve Pribram arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sigma Olomouc kazanır 1.61, beraberlik 3.95, Pribram kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Sigma Olomouc Galibiyet Peşinde

Sigma Olomouc geçtiğimiz hafta konuk olduğu Slovacko deplasmanınn 0-0’lık beraberlik ile döndü. Slovacko deplasmanında alınan 1 puanın bile önemi büyük Sigma Olomouc adına. Küme düşme turunda yer alan en yakın rakibi Bohemians ile aralarında 5 puanlık fark var. Öte yandan Şampiyonluk turu için ise Mlada Boleslav ile arada 4 puan fark bulunuyor. Sigma Olomouc’un bugün alacağı galibiyette umutları büyük ölçüde artacak.

Pribram Ligin Dibinde

Pribram geçtiğimiz hafta yeni hocası ile çıktığı ilk maçtan 1 puan ile ayrılmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Banik Ostravo karşısında sürpriz bir beraberlik aldılar ama Pribram’ın ligin en zayıf takımı olduğunu ve Çek Cumhuriyeti Ligi’nde son sırada yer aldıklarını belirtelim. Üstelik ligde 18 maçtır galibiyet alamayan bir Pribram var. Sigma Olomouc deplasmanında da sürpriz yapma ihtimalleri çok düşük.

İddaa Tahmini

Sigma Olomouc’un rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Ligde üst üste 18 maçtır kazanamayan Pribram karşısında kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Pribram, haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atarak Sigma Olomouc’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını sürdürdü.