Dynamo Dresden Stuttgart İddaa Tahmini (2) 31.05.2020

Bundesliga 2‘de uzun bir aradan sonra ilk kez resmi maça çıkacak olan Dynamo Dresden evinde, Stuttgart‘ı ağırlayacak. Karşılaşmayı izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Dynamo Dresden ile Stuttgart zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Dynamo Dresden galibiyetinin 7.65, beraberlik tercihinin 4.30, Stuttgart galibiyetinin ise 1.39 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

Dynamo Dresden Sürpriz Peşinde

Dynamo Dresden, bildiğimiz gibi Bundesliga2’de yaklaşık 15 gündür maç oynamıyor. Ligler başlamadan önce yapılan testlerde Dynamo Dresden’de bazı yönetici ve oyuncuların coronavirüs testi pozitif çıktı. Hal böyle olunca federasyon tarafından maçları ertelendi. İlk resmi maçlarında bu hafta iç sahada Stuttgart’ı konuk edecekler. Pandemi öncesinde oynadıkları son 2 maçta önce Regensburg’u 2-1, ardından yine aynı skor ile Erzgebirge Aue’yi 2-1 ile geçerek kümede kalma umutlarını sürdürmüşlerdi.

Stuttgart 4 Maç Sonra Kazandı

Stuttgart’da ise moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Perşembe günü iç sahada Hamburg karşısında önemli bir sınav verdiler. İç sahada konuk ettikleri Hamburg’u 2-0 geriye düştükleri maçta 3-2 mağlup ederek dramatik bir galibiyet aldıklarını belirtelim. Bundesliga2’de üst üste 4 maçta puan kaybettikten sonra Hamburg’u mağlup eden Stuttgart, ligde 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Şampiyonluk şansları zor ama en azından sezonui ilk 2’de tamamlayıp doğrudan Bundesliga’ya katılmayı hedefliyorlar.

İddaa Tahmini

Stuttgart’ın bugünde kazanmasını bekliyorum. Ligin dibindeki Dynamo Dresden’e karşı 3 puan ile sahadan ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 1.39

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart’ta galibiyet serisi devam etti. Hamburg galibiyetinin ardından Dynamo Dresden’i deplasmanda da mağlup ederek 2. sıradaki yerlerini korudular.