West Ham Wolverhampton İddaa Tahmini 20.06.2020

İngiltere Premier Lig‘de alt sıralardan kurtulamayan West Ham evinde, Wolverhampton karşısında sürpriz arayacak. 19.30’da başlayacak mücadeleyi S SPORT kanalı canlı yayınlayacak.

West Ham Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. West Ham kazanır 3.55, beraberlik 3.50, Wolverhampton kazanır ise 2.14 olarak açıklanmış.

West Ham Çıkış Peşinde

West Ham bu sezon Premier Lig’de oldukça istikrarsız bir performans gösteriyor. Göreve getirilen David Moyes ile beklenen çıkışı henüz yapamadılar. Son 5 Premier Lig maçında sadece Southampton karşısında 3-1 kazanabilen Londra ekibi, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Bu hafta kaybetmeleri ve Bournemouth’un kazanması durumunda düşme hattına gerileyecekler. Wolverhampton’a karşı oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan West Ham bu maçlarda rakip filelere gol dahi atamadı.

Raul Jimenez Dikkat Çekiyor

Wolverhampton’ın bu sezon tek hedefi Premier Lig’i ilk 4’te bitirerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek. Premier Lig’in yanı sıra bu sezon Avrupa Ligi’nde de yollarına devam ediyorlar. Espanyol’u eledikten sonra bir sonraki turda Olympiakos ile eşleşen Kurtlar, ilk maçta Karaiskakis’den 1-1’lik beraberlik ile dönerek avantajı eline geçirmişti. Premier Lig’de ise son 2 maçta önce Tottenham’ı deplasmanda 3-2 mağlup ettiler, ardından ise Molineux’da Brighton ile golsüz berabere kaldılar. Meksikalı golcü Raul Jimenez bu sezon attığı 22 golle takımın en golcü oyuncusu konumunda.

İddaa Tahmini

Wolverhampton’un hedeflerini devam ettirebilmesi adına önemli bir maç. Kazandıkları takdirde ilk 4 şansları devam edecek. Formsuz West Ham karşısında 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 2.14

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham evinde, Wolverhampton’a 2-0 kaybetti. Neto ve Raul Jimenez’in golleri Wolverhampton’a 3 puan olarak katkı sağladı.