Göztepe Alanyaspor İddaa Tahmini 27.06.2020

Spor Toto Süper Lig‘de haftanın zorlu maçlarından biri. Göztepe evinde, Alanyaspor karşısında 3 puan arıyor. Karşılaşmayı beIN Sports kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Göztepe Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Göztepe kazanır 2.95, beraberlik 3.35, Alanyaspor kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Göztepe Formsuz

Göztepe’nin Avrupa Ligi umutları azalmaya başladı. Süper Lig’de pandemi sonrasında oynadıkları 2 maçtan da elleri boş döndüler. Önce Trabzonspor’a 3-1 kaybeden İlhan Palut’un öğrencileri ardından geçtiğimiz hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanında da 2-1 kaybetti. Fenerbahçe’nin mağlup olduğu haftada şansını iyi kullanamayan İzmir ekibi, Süper Lig’de 8. sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Alanyaspor karşısında işleri oldukça zor.

Alanyaspor’dan 1 Puan

Alanyaspor’un Avrupa hedefi devam ediyor. Türkiye Kupası’nda Antalyaspor karşısında farklı kazanarak finalde Trabzonspor’un rakibi oldular. Geçtiğimiz haftada bu sefer Süper Lig’de Trabzonspor ile karşılaşan Erol Bulut’un ekibi sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez geriye düştükleri maçta Cisse ve Bakasetas’ın golleriyle 1 puanı kapan Alanyaspor, pandemi sonrasında Süper Lig’de ilk puanını almış oldu. 44 puan ile ligde 6. sırada bulunan Alanyaspor bu hafta Göztepe karşısında kazanarak üst sıra takibini sürdürmek istiyor. Maç öncesinde sol bek N’Sakala kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda reaksiyon göstermesi şart. Gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.