Udinese Atalanta İddaa Tahmini 28.06.2020

İtalya Serie A‘da haftanın önemli maçlarından biri. Udinese evinde, formda Atalanta‘yı konuk edecek. İki takım arasında oynanacak mücadele beIN Sports kanalından takip edilebilecek.

Udinese Atalanta arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Udinese kazanır 6.45, beraberlik 4.70, Atalanta kazanır ise 1.48 olarak açıklanmış.

Udinese’de Önemli Eksik

Udinese geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Yüksek ihtimalle sezon sonuna kadar düşme tehlikesi yaşayacaklar gibi duruyor. Artık iyi oynadıkları maçtan bile puan çıkartamaz hale gelen Luca Gotti’nin öğrencileri geçen hafta Torino karşısında hak etmediği bir yenilgi yaşadı. Torino kalecisi Sirigu’yu bir türlü geçemediler. İtalya Serie A’da üst üste 8 maçtır kazanamayan Udinese’de bu hafta Atalanta karşısında Rodrigo De Paul’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Atalanta Galibiyetlerine Devam Ediyor

Atalanta’da iyi gidişat devam ediyor. İtalya Serie A’nın bu sezon dikkat çeken takımlarından biri olan Atalanta, pandemi sonrasında da etkili futbolunu sürdürmeye devam ediyor. Önce Sassuolo’yı 4-1 ile geçen Gasperi’nin öğrencileri ardından Lazio’yu 3-2 mağlup ederek son 2 haftada 6 puan topladı. Serie A’da oynadığı son 7 maçta 19 puan toplayarak muazaam bir performans gösteren Atalanta, son 5 maçından da galibiyet ile ayrılmayı başardı.

İddaa Tahmini

Atalanta ligin en golcü takımı. Hücum hattı tıkır tıkır işliyor. Zapata ve Papu Gomez önderliğinde Udinese deplasmanından 3 puan ile ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta gollerine devam ediyor. Udinese deplasmanında da 3-2 kazanarak galibiyet serisini sürdürdüler.