Galatasaray Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 15.05.2021

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray iç sahada, Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.10, beraberlik 12.00, Yeni Malatyaspor kazanır ise 35.00 olarak açıklanmış.

Galatasaray’a Farklı Galibiyet Gerekiyor

Galatasaray, adına şampiyonluk için son 90 dakika diyebiliriz. Bugün iç sahada konuk edecekleri Yeni Malatayspor’u mağlup etmeleri şart ama galibiyetin yeterli olmayacağını belirtelim. Lider Beşiktaş ile puanı eşit olan Galatasaray, averaj olarak Beşiktaş’ın gerisinde. Galatasaray’ın bugün Yeni Malatyaspor karşısında en az 4 farklı galip gelmesi gerekiyor. Lider Beşiktaş’ın 2 gollü kazanması durumda, Galatasaray’ın bu kez 5 farklı galibiyet alması gerekiyor. Geçen hafta hem Beşiktaş hem Fenerbahçe’nin mağlup olduğu haftayı Denizlispor galibiyeti ile kapatan Fatih Terim’in öğrencileri, umutlarını iyice arttırdı. Bu hafta Galatasaray’da Falcao’nun sakatlığı bulunuyor.

Yeni Malatyaspor’dan 1 Puan

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor ile 1-1 berabere kaldılar. Kaleci Ertaç’ın iyi bir performans gösterdiğini belirtelim. Öte yandan Adem Büyük’ün attığı şık golle 1 puanı kurtaran Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. Son 3 maçta 5 puan toplayan Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de kümede kalmayı garantileyen takımlardan biri. Bu hafta Galatasaray deplasmanına konuk olacak Yeni Malatyapsor’da Issam Chebake’nin forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Falcao’nun sakatlığı bulunuyor. Yeni Malatyapsor’da Issam Chebake’nin forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Muslera, Yedlin, Ryan Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Gedson Fernandes, Emre Kılınç, Arda Turan, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Wallace, Hadebe, Murat Akça, Karim Hafez, Zuqui, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan bu hafta farklı bir galibiyet bekliyorum. Aynı zamanda akıllar, Beşiktaş maçında da olacak. Galatasaray, ilk önce kendi hedefini gerçekleştirir ve Yeni Malatyaspor’u iç sahada en az 3 farklı mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, sezonu galibiye tile kapattı ama yetmedi. Şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptırdılar.