Bodo/Glimt – Mjondalen İddaa Tahmini 13.06.2021

İddaa fikstüründe 13 Haziran Pazar günü yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde Bodo/Glimt evinde Mjondalen‘i konuk edecek. Başlama düdüğü 19:00‘da çalınacak mücadeleye Aspmyra Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Mjondalen galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.50, 2.5 Alt 2.60 olarak verilmiş.

Bodo/Glimt Zirveyi Kaptırdı

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu olarak yeni sezona başlayan Bodo/Glimt, ilk 5 haftada Tromsö, Kristiandsund, Brann ve Haugesund’u mağlup etmeyi başarırken, tek puan kaybını Rosenborg ile 2-2 berabere kalarak yaşadı ve liderlik koltuğuna oturdu. Ev sahibi harika bir başlangıca imza atarken, konuk olduğu Odds BK deplasmanında net gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve 1-0’lık mağlubiyetle birlikte zirveyi Rosenborg’a kaptırdı. İlk 5 haftayı 5 golle geçen Erik Botheim, ligin en formda ismi olsa da, son maçta gol katkısı veremedi ve mağlubiyetin kilit isimlerinden biri haline geldi. Toparlanmaya ihtiyacı olan Bodo/Glimt, 1 maç eksiğiyle liderin sadece 1 puan gerisinde.

Mjondalen Güven Vermedi

Norveç Eliteserien Ligi’nde 4. Sınavını Molde karşısında veren Mjondalen, 90 dakikayı isabetli şut dahi atamadan tamamlarken, savunmada hatasız oynadı ve dişli rakibine gol şansı vermedi. 0-0’lık beraberlikle birlikte 4 haftada puanını 5’e yükselten konuk ekip, sadece ilk hafta Sandefjord karşısında maç kazanabildi. 3-0’lık galibiyetin ardından düşüşe geçen Mjondalen, son 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Son hafta hücum hattı da etkisini yitirirken, Vegard Hansen ve öğrencileri Bodo/Glimt sınavı öncesinde güven vermeyi başaramadı.

Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Mjondalen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Moe, Boniface ve Lode sakat. Mjonadalen cephesinde ise Skistad sakat.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sorli, Botheim, Solbakken.

Mjondalen’in ilk 11’i Belli mi?

Mjondalen’in muhtemel kadrosu: Makani, Walstad, Nakkim, Johansen, Sveen, Brochmann, Ovenstad, Erik Stavas, Brustad, Stokke, Sebulonsen.

Liderliği kaptırsa da, 1 maç eksiğiyle hala liderlik şansı kendi ellerinde olan Bodo/Glimt, Odds BK mağlubiyetinin etkilerini, evinde ağırladığı Mjondalen’i farklı skorla mağlup ederek dağıtacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Bodo/Glimt cephesinde, Sorli ve Saltnes işbirliği farklı Mjonadalen galibiyetini getirdi. Kazananları tebrik ederiz.