Hollanda Ukrayna İddaa Tahmini 13.06.2021

EURO 2020’de C Grubunun önemli maçlarından biri. Hollanda ile Ukrayna’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Hollanda ve Ukrayna arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hollanda kazanır 1.67, beraberlik 3.70, Ukrayna kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Hollanda’da Hedef 3 Puan

Hollanda, EURO 2020 öncesinde 2 hazırlık maçı oynadı. İlk maçta İskoçya ile 2-2 berabere kaldılar. 2. Hazırlık maçında ise Gürcistan’ı 3-0 ile geçen Portakallar, EURO 2020 öncesinde moral buldu. Eleme grubunda Almanya ile birlikte ilk 2 sırayı paylaşayarak EURO 2020’ye katılmaya hak kazanan Hollanda, grupta tek mağlubiyetini Almanya karşısında yaşamıştı. Kadrolarında Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Frenkie De Jong, De Light, Weghorst ve Malen gibi önemli isimler var. Grubun ilk maçında Ukrayna ile karşılaşacak olan Frank de Boer’un ekibi, maçın favorisi.

Ukrayna Puan Arayacak

Ukrayna, EURO 2020 Elemelerinde gösterdiği performans ile dikkat çeken takımlardan biriydi. Andriy Shevchenko’nun ekibi, 8 maçta 20 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. Portekiz ve Sırbistan gibi güçlü 2 takımın önünde grubu lider tamamlamak kolay bir iş değil. Üstelik Ukrayna’nın grupta mağlubiyet yaşamadığını da belirtelim. EURO 2020 öncesinde 3 hazırlık maçı oynayan Ukrayna, Bahreyn ile 1-1 berabere kalırken, Kuzey İrlanda’yı 1-0 ve son olarak ise Güney Kıbrıs’ı 4-0 mağlup etmeyi başardı. Grubun ilk maçında Hollanda ile karşılaşacak Ukrayna’nın alacağı 1 puan bile son derece önemli.

Maç Bilgileri

Hollanda – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Cillesen, Veltman, van Dijk, Ake, Hateboer, Bergwijn, Wijnaldum, Klaassen, de Roon, De Jong, Depay

Ukrayna'nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaermchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko

İddaa Tahmini

Hollanda’nın kazanacağını düşünüyorum. Kilidi kolaylıkla açabilecek önemli hücum oyuncuları var. Ukrayna karşısında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, öne geçtiği maçta hata yapmadı. Ukrayna’yı 3-2 mağlup ettiler ve EURO 2020’ye galibiyet ile başladılar.