İngiltere İskoçya Bahis Tahmini 18.06.2021

EURO 2020 D Grubu ikinci maçında, İngiltere ile İskoçya kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

İngiltere ve İskoçya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İngiltere kazanır 1.31, beraberlik 5.50, İskoçya kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

İngiltere Moralli

İngiltere’de moraller yerinde. EURO 2020’nin favori takımları arasında gösterilen İngiltere, D Grubu ilk maçında Hırvatistan ile karşılatı. Raheem Sterling’in attığı tek golle Hırvatistan’ı 1-0 mağlup eden İngiltere, gruba 3 puan ile başlamış oldu. Oyuna sonradan giren Kalvin Phillips’in yaratıcılığında Sterling’in golüyle kazanan İngiltere, grubun ikinci maçında İskoçya ile karşılaşacak. Gareth Southgate’in öğrencileri, İskoçya karşısında da maçın net favorisi. İlk maçında Çekya’ya kaybeden İskoyaç karşısında rahat bir galibiyet almaları bekleniyor.

İskoçya’nın İşi Zor

İskoçya, EURO 2020’ye puansız başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Çekya ile karşı karşıya gelen Steve Clarke’ın öğrencileri, rakibine 2-0 mağlup oldu. Çekya karşısında çok fazla etkili olamayan İskoçya’nın en net atağı, Jack Hendry’nin direkten dönen şutuydu diyebiliriz. D Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen İskoçya, grubun ikinci maçında İngiltere ile karşı karşıya gelecek. İskoçya’yı ilk maçtan daha zorlu bir 90 dakika beklediği bir gerçek. Çekya karşısında etkisiz bir performans gösteren İskoçya’nın bugün İngiltere karşısında puan alması, bir hayli sürpriz olur.

Maç Bilgileri

İngiltere – İskoçya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kieran Trippier, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Declan Rice, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Sterling, Kane

İskoçya'nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, Stephen O’Donnell, Andrew Robertson, Jack Hendry, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet

İddaa Tahmini

İngiltere, maçın net favorisi. İskoçya’nın bu grupta puan alma şansı bile zor diyebiliriz. İngiltere, zorlanmadan kazanır.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.31

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İskoçya, 1 puanı kaptı. İngiltere ile golsüz berabere kaldılar.