Dundalk Derry City Bahis Tahmini 25.06.2021

İrlanda Premier Lig’te üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Derry City deplasmanda, Dundalk’a konuk olacak. 21.45’te başlayacak karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Dundalk ve Derry City arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Dundalk kazanır 1.75, beraberlik 3.60, Derry City kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Dundalk Sürpriz Yaptı

Dundalk, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Drogheda United deplasmanında 1-0 kazanmayı başardılar. 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Dundalk, puanını 21 yaptı ve 7. Sıraya yükseldi. Bu hafta ise Oriel Park’ta Derry City’i konuk edecekler. Bu sezon iç sahada sadece 2 galibiyet alabilen Dundalk, Oriel Park’ta kazanmakta zorlanıyor. Derry City karşısında da işleri pek kolay değil.

Derry City 8 Maçtır Kaybetmiyor

Derry City, son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Sligo Rovers ile karşılaşan Derry City, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’te üst üste 8 maçtır mağlubiyet yaşamıyorlar. En son mağlubiyetini Finn Harps karşısında yaşamışlardı. İlk 3 umutlarını devam ettiren Declan Devine’ın ekibi, bugün Dundalk karşısında da sürpriz arayacak. Üst üste 6 deplasman maçında mağlubiyet yaşamayan Derry City, son haftaların en dikkat çeken takımlarından biri.

Maç Bilgileri

Dundalk –Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

İddaa Tahmini

Derry City, deplasmanda 6 maçtır kaybetmiyor. İrlanda Premier Lig’te ise toplamda 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyorlar. Dundalk’a iç sahada güvenmek zor. Derry City’nin puan almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç) , Oran 1.64

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, 8 maç sonra mağlubiyet yaşadı. Dundalk deplasmanında 2-1 kaybettiler.