Sligo Rovers Bohemians İddaa Tahmini 26.06.2021

İrlanda Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Sligo Rovers evinde, Bohemians ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Sligo Rovers ile Bohemians zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Sligo Rovers galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.20, Bohemians galibiyetinin ise 2.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sligo Rovers 3. Sırada

Sligo Rovers’ta galibiyet hasreti 3 maça çıktı. İrlanda Premier Lig’te geçtiğimiz hafta konuk oldukları Derry City deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Sligo Rovers, 1 puana razı oldu. İrlanda Premier Lig’te üst üste 3 maçtır kazanamayan Liam Buckley’in öğrencileri, lider St. Patrick’in 5 puan gerisine düştü. 3. Sırada yer alan Sligo Rovers, bu hafta Bohemians ile karşılaşacak.

Bohemians Moralli

Bohemians’ta moraller yerinde. Son haftaların çıkış yakalayan takımlarından biri olan Keith Long’un ekibi, İrlanda Premier Lig’te 4. Sıraya kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldılar ve lider Shamrock’u iç sahada 1-0 mağlup ettiler. Son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan Bohemians, lider St. Patrick’in 7 puan gerisinde. Bu hafta 3. Sıradaki Sligo Rovers ile karşılaşacak olan Bohemians, kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Sligo Rovers – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffney

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

İddaa Tahmini

Bohemians, son 5 maçta 13 puan topladı. Zirve takibini sürdürüyorlar. Formsuz Sligo Rovers deplasmanında da galibiyete yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sligo Rovers, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Bohemians’ı 4-0 ile geçtiler ve moral buldular.