Günün İddaa Kuponu 06.07.2021

6 Temmuz Salı gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Brezilya – Peru: H1, 1.53 (iddaa) – 1.78 (bets10) ; Brezilya, COPA America’da yoluna doludizgin devam ediyor. COPA America B Grubunu lider olarak tamamlayan Brezilya, rahat bir grup aşaması geçirmişti. Grupta oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Brezilya, tek puan kaybını Ekvador karşısında yaşadı. Grubu 10 puan ile lider bitiren Tite’nin öğrencileri, çeyrek finalde Şili ile karşılaştı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Paqueta’nın golüyle 1-0 kazanan Brezilya, yarı finale yükselmeyi başardı ve yarı finalde Peru ile karşılaşacaklar. Peru karşısında da kazanması beklenen Brezilya’nın ilk finalist olması yüksek ihtimal. Peru, COPA America’nı dikkat çeken takımlarından biri. COPA America’da B Grubunda boy gösteren Peru, 4 maçta sonunda 7 puan topladı ve lider Brezilya’nın ardından grubu 2. Sırada bitirdi. Bu kez yarı finalde Brezilya ile tekrar karşı karşıya gelecekler. Grupta tek mağlubiyetini Brezilya’ya karşı alan Peru, grubun ilk maçında Brezilya’ya 4-0 kaybetmişti. Çeyrek finalde ise Paraguay ile eşleşen Ricardo Gareca’nın öğrencileri, rakibini penaltılarla 4-3 mağlup etti ve yarı finalde Brezilya’nı rakibi oldu. Maç öncesinde Peru’da Andre Carrillo kart cezalısı. Brezilya, grupta karşılaştığı rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Bu kez Peru ile yarı finalde karşılaşacaklar. Brezilya’dan yine farklı bir galibiyet bekliyorum.

Ferencvaros – Prishtina: 2.5 ÜST, 1.32 (iddaa) – 1.42 (bets10) ; Ferencvaros, geçtiğimiz sezon Macaristan Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. En yakın takipçisi Puskas’ın 30 puan önünde şampiyonluğa ulaştılar. Teknik direktörler ise yakından tanıdığımız bir isim. Ukraynalı Sergiy Rebrov. Yeni sezon öncesi 3 hazırlık maçı oynayan Ferencvaros, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Son oynadıkları hazırlık maçında Dunanjska’yı 1-0 mağlup ettiler. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Prishtina ile karşılaşacak olan Ferencvaros, turun net favorisi. Kadrolarında Oleksandr Zubkov, Franck Boli, Miha Blazic, Myrto Uzuni gibi kaliteli isimler var. Prishtina adına zor bir eşleşme olduğunu belirtelim. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Ferencvaros ile karşılaşacaklar. Kosova Ligi ekiplerinden biri olan Prishtina, Ön Eleme turu yarı final maçında, Folgore’yi deplasmanda 2-0 ile geçmişti. Ön Eleme turu final maçında ise Int Escaldes karşısında da 2-0 kazandılar ve 1. Eleme turuna katılmaya hak kazandılar. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Prishtina’nın avantajlı bir skor alabileceğini pek sanmıyorum. Ferencvaros, geçtiğimiz sezon ligini şampiyon olarak tamamladı. Prishtina karşısında maçın net favorisiler. Ferencvaros’un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. En az 3 gol izleriz.

İtalya – İspanya: MS 1, 2.16 (iddaa) – 2.52 (bets10) ; İtalya’da moraller yerinde. EURO 2020’de üst üste galibiyetler alan İtalya, yarı finale kadar yükselmeyi başardı. EURO 2020 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan Roberto Mancini’nin öğrencileri, uzatmalarda 2-1 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde zor bir rakip ile karşılaşan İtalya, Belçika karşısında da 2-1 kazandı ve yarı finale çıktı. İtalya’ya galibiyeti getiren goller, Barella ve İnsigne’den geldi. Özellikle Lorenzo İnsigne’nin attığı gol, görülmeye değerdi. Maç öncesinde İtalya’da sol bek Spinazzola’nın sakatlığı bulunuyor. İspanya, EURO 2020’de üst düzey bir performans göstermiyor. Özellikle son 16 turu ve çeyrek finalde, şans eseri turlamayı başardılar. Son 16 turunda Hırvatistan’ı uzatmalarda 5-3 ile geçen İspanya, çeyrek finalde ise İsviçre’yi penaltılarla mağlup etti ve yarı finalin yolunu tuttu. Grup aşamasından bu yana özellikle bireysel hatalar ile dikkat çeken İspanya, İsviçre karşısında da yediği gol de büyük hata yaptı. İsviçre’yi eleyerek yarı finalde İtalya’nın rakibi olan İspanya kazanırsa, finalde İngitlere ile Danimarka eşleşmesinin galibi ile oynayacak. İtalya, maçın favorisi. İspanya, bireysel hatalarla ön plana çıkan bir ekip. Roberto Mancini’nin takımı çok formda. İspanya karşısında da kazanacak güçteler.

Toplam İddaa Oranı: 4.26

Bets10 Bahis Oranı: 6.36