Günün İddaa Kuponu 08.07.2021

8 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Honka – NSI Runavik: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Finlandiya temsilcisi Honka ile Faroe Adaları temsilcisi NSI Runavik, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 8 Temmuz Perşembe günü oynanacak maçın başlama saati 19:00. Finlandiya Veikkasuliiga’nın ilk 11 haftasından sadece 10 puan toplamayı başaran Honka, 10 puanın 4’ünü son 2 hafta Haka karşısında alırken, ilk 8 haftalık performansıyla sınıfta kaldı. Ligin 8. Sırasında yer alan ev sahibi, attığı 12 gole karşılık, kalesinde 16 gol gördü. Kaufmann 3, Savage ve Smith ise 2’şer gol katkısı verdi. Hem hücum hem de savunmada iyi performanslar sergilemeyen Finlandiya temsilcisi, ligde dahi üst sıralar için yeterli olmayı başaramazken, Vesa Vasara yönetiminde UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri için güven vermedi. Vasara’nın teknik adam tahtı kısa sürede sallanırken, 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, Runavik karşısında kötü gidişata son vermek istiyor. Runavik, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu öncesinde Faroe Adaları Master Ligi’nde, B68’i 4-3, Sorvagor’u ise 4-2 mağlup ederek moral depoladı. Lig maratonunda ilk 12 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, liderin 14 puan gerisinde 4. Sırada yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmayı başarsa da, henüz zirve yarışı için yeterli olmayı başaramayan Runavik, ligde bol gollü mücadelelere imza attı. 23 gol atıp kalesinde 21 gole engel olamayan Samal Hentze’nin öğrencileri, savunmada önemli zafiyetler gösterse de, gol yollarında etkili. Savunma zafiyetleriyle liglerinde maç kazanmakta zorlanmalarına karşın, hücum hattında daha etkili performanslar sergileyen Honka ve Runavik’in, turu ilk ayağında skor üreteceğini düşünüyorum.

Inter Turku – Puskas FC: MS 1, 2.16 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Inter Turku, Veritas Stadı’nda Puskas FC‘yi ağırlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu kapsamında sahne alacak mücadele, 8 Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:30‘da başlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu kapsamında Puskac FC ile turun ilk sınavını evinde verecek olan Inter Turku, Finlandiya  Veikkausliiga’nın iddialı takımlarından biri. HJK Helsinki ile zirve yarışı veren ev sahibi, 11 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan toplamayı başarırken, liderin 9 puan gerisinde yer aldı ve Veikkausliiga’nın 2.’si oldu. Attığı 19 gole karşılık, 11 haftada sadece 10 gol yiyen Inter Turku, gol performansıyla da ligde iyi bir performans ortaya koydu. İlk 7 haftada sadece 1 mağlubiyeti bulunan ev sahibi, son 4 haftadan ise sadece 4 puan çıkarabildi. Inter Turku düşüşe geçse de, zirve takibini bırakmıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda Inter Turku deplasmanına konuk olacak olan Puskas FC, Macaristan NB I Ligi’ni henüz açmadı. Rakibinin aksine maç kondisyonu eksik olan Puskas FC, geçtiğimiz sezonu ise 2. Sırada tamamladı. Ferencvaros ile zirve yarışı veren konuk ekip, lig sona erdiğinde rakibinin 20 puan gerisinde kaldı. Yeni sezonda kadrosuna Stronati, Markek, Kozak ve Puljic’i katan ekip, hem savunma hem de hücum hattına önemli takviyeler yaptı. Kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan Puskas FC, yeni sezona Zsolt Hornyak yönetiminde iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Finlandiya Viekkausliiga’da 11 hafta geçiren ve zirve yarışına dahil olan Inter Turku, sezonu henüz açmayan Puskas FC karşısında kazanacaktır.

Noah – KuPS Kuopio: MS 2, 1.69 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu‘nun ilk ayağında Noah’ın rakibi KuPS Kuopio. 8 Temmuz Perşembe günü 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Mika Stadı ev sahipliği yapacak. Noah, Ermenistan Premier Ligi’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu kapsamında KuPS Kuopio ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon ligi 2. Sırada tamamlayan ev sahibi, şampiyonluğu 5 puanla Alashkert’e kaybetti. Yeni dönemde teknik adam değişikliğine giden Noah, hoca olarak takımın başına Aram Hakobyan’ı getirirken, transfer döneminde Ovchinnikov, Igor Smirnov ve Sargis Shahinyan ile anlaşma sağladı. Yeni sezona galibiyetle başlama isteyen Noah, iç saha avantajıyla tur kapsını aralamak istiyor. Konuk ekip KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’da son 5 haftanın en iyi performans grafiğini ortaya koydu. 5’te 5 yaparak zirve yarışına dahil olan ekip, 5 maçta 8 gol atmayı başarırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. 11 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan toplamayı başaran konuk ekip, 2. Sırada yer alan Inter Turku ile aynı puanda zirve takibini sürdürüyor. Lider ve en yakın rakibinden 1 maç eksiği bulunan KuPS Kuopio, zirveden 9 puan uzaklıkta. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda Noah deplasmanına konuk olacak olan Arne Erlandsen’in öğrencileri, galibiyet serisine Avrupa sahnesinde devam etmek istiyor. Son 5 lig sınavından 5 galibiyetle çıkan KuPS Kuopio, sezonu henüz açmayan Noah deplasmanında kazanarak tur kapsını aralayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.42

Bets10 Bahis Oranı: 9.00