Günün İddaa Kuponu 27.07.2021

27 Temmuz Salı günü Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi sahnesinde oynanacak Eleme Turu mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Zalgiris Vilnius – Ferencvaros: MS 2, 1.68 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş haftası gelip çatarken, 27 Temmuz Salı akşamı, Zalgiris Vilnius ve Ferencvaros karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00. Litvanya A Ligi lideri Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında Macaristan deplasmanına konuk olurken, Ferencvaros karşısında ilk yarıyı ve ikinci yarıyı 2-0’lık mağlubiyetle noktaladı. Maça etkisiz başlayan ev sahibi, dakikalar 45’i gösterdiğinde 2-0 geriye düşerken, geri kalan dakikalarda da rakibine direnç gösteremedi. Ferencvaros karşısına 10 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Vladimir Cheburin’in öğrencileri, ligde son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nu ise üst üste alınan Linfield galibiyetleriyle noktalamıştı. Evinde farklı galibiyetten başka şansı kalmayan Zalgiris Vilnius, iki kulvarda birden son maça kadar sürdürdüğü etkili hücum performansına geri dönerek, tur biletine uzanmak istiyor. Macaristan NB I Ligi’nin son şampiyonu Ferencvaros, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi G Gurubu’nda yer almış ve 6 maç sonunda 1 puanla turnuvaya veda etmişti. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak tekrar Şampiyonlar Ligi için mücadele etme hakkı kazanan konuk ekip, Macaristan NB I Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, çıktığı 3 Eleme maçından da farklı galibiyetlerle ayrıldı ve Peter Stöger yönetiminde sezona fırtına gibi başladı. 1. Eleme Turu’nda Prishtina’yı evinde 3-0, deplasmanda ise 3-1 mağlup eden Ferencvraos, 2. Eleme Turu’nda Zalgiris Vilnius ile eşleşti. Geçtiğimiz hafta evinde Myrto Uzuni ve Tokmac Nguen’in golleriyle 2-0 kazanan konuk ekip, golcülerinin harika performansıyla tur kapsını araladı. Uzuni 3 maçta 4 gol atarken, Nguen ise 3 maçta 2 gol katkısı verdi. Ferencvaros, rövanş öncesi çok formda. Evinde farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Ferencvaros, etkili performansından ödün vermeyecek ve deplasmanda kazanarak 3. Eleme Turu’na yükselecektir.

FC Flora Tallinn – Legia Warszawa: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; FC Flora Tallinn evinde Legia Warszawa‘yı konuk edecek. 27 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00‘da start alacak. Estonya temsilcisi FC Flora Tallinn, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında konuk olduğu Legia Warszawa deplasmanından son saniye golüyle mağlup ayrıldı. İlk yarıda maça etkisiz başlayan ve 1-0 geriye düşen ev sahibi, ikinci yarının hemen başında Sappinen’in golüyle beraberliği yakalasa da, kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamadı. Estonya Meistriliiga’da ilk 15 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup geçmeyi başaran, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda ise Hibernians’ı 3-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle eleyen FC Flora Tallinn, Legia Warszawa karşısında ise yetersiz kaldı. Polonya temsilcisi Legia Warszawa, sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açarken, Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt’i 3-2 ve 3-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında ise FC Flora Tallinn karşısında üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip, son saniye golüyle 2-1’lik galibiyete ulaşırken, Polonya Ekstraklasa Ligi’ne moralli döndü. Ligin ilk haftasında karşılaştığı Wisla Plock’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Czeslaw Michniewicz’in öğrencileri, iki kulvarda birden çıktığı bütün maçları kazanarak, güven verdi. Yeni transferler Hanna, Emreli, Josue ve Johansson, Legia Warszawa’nın harika performansından önemli rol oynarken, Emreli 2 golle takımın en golcü isimleri arasında yer aldı. Deplasmanda avantajı elinde tutan konuk ekip, FC Flora Tallinn karşısında kolay kolay hata yapmaz. Turun ilk ayağında kazananı son dakika golü belirledi. İlk maçta gol sorunu yaşamayan taraflar, rövanş mücadelesinde de skor üretmeye devam edecektir. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Hibernians – Folgore: MS 1, 1.16 (iddaa) – 1.28 (Bets10) ; 27 Temmuz Salı günü, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçından galibiyetle dönen Hibernians evinde Folgore‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:00‘de başlama düdüğü çalınacak maça Hibernians Ground Stadı ev sahipliği yapacak. Malta temsilcisi Hibernians FC, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde sergilediği 180 dakikalık kötü performansı, Folgore deplasmanında 3-1’lik galibiyetle telafi etti. Malta Premier Ligi henüz başlamazken, sezonu Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan ev sahibi, FC Flora Tallinn’e 2-0 ve 3-0’lık mağlubiyetlerle elenirken, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirdi. UEFA’nın yeni organizasyonuna 2. Eleme Turu’nda katılan Hibernians FC, geçtiğimiz hafta Folgore deplasmanında Grech’in 2, Degabriele’nin tek golüyle galibiyete ulaştı. Tur kapısını aralayan ve rövanş maçında iç saha avantajın sahip olan Stefano Sanderra’nın öğrencileri, Devler sahnesi için yetersiz kalsa da, Konferans Ligi için umut vaad ediyor. Folgore, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Hibernians FC deplasmanına konuk olurken, 6. Dakikada Fedel’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, 90 dakika sonunda 3-1 mağlup oldu. Sürpriz bir golle öne geçen Folgore, geri kalan dakikalarda oyunu büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabullenirken, savunma hattı iyi bir performans sergilemedi. Sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda açan Malta temsilcisi, Prishtina’ya 2-0 mağlup olurken, kötü gidişatı Konferans Ligi sahnesinde de sürdürdü. Lig henüz başlamazken, konuk ekip Folgore, Avrupa sahnesinde yetersiz bir görüntü sergiledi. İlk maçta deplasman faktörünü aşarak farklı galibiyete ulaşan Hibernians, evinde galibiyetlerine devam edecek ve Folgore engelini galibiyetle aşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.90

Bets10 Bahis Oranı: 3.90