Günün İddaa Kuponu 28.07.2021

28 Temmuz Çarşamba gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Galatasaray – PSV: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Galatasaray, sezona kötü başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında PSV ile karşılaşan Fatih Terim’in öğrencileri, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Eran Zahavi’yi tutmakta zorlanan Galatasaray savunması, hiç hazır bir görüntü çizmedi. Genel anlamda maça ortak olamayan ve pozisyon bulmakta zorlanan bir Galatasaray olduğunu belirtelim. Mostafa Mohamed ve Falcao’nun hazır olmaması, Babel’in ilerde yalnız kalması, Galatasaray’ın hücum gücünü kısıtladı. İlk maçı 5-1 kaybeden Galatasaray’ın turu geçmesi için en az 4-0 ya da 5 fark ve üzeri bir galibiyet alması gerekiyor. PSV, ilk maçtan farklı bi galibiyet ile ayrıldı. Temsilcimiz Galatasaray’ı 5-1 ile geçtiler ve çok büyük bir avantaj yakaladılar. Eran Zahavi’nin 3 gol attığı ve yıldızlaştığı maçta rahat bir galibiyet alan PSV, rövanş maçının da favorisi olarak gösteriliyor. Özellikle hücumda müthiş bir üretkenlik ortaya koyan PSV, Eran Zahavi, Mario Götze ve Madueke gibi oyuncularıyla rahat skor bulabiliyor. Bireysel yetenekleri çok üst düzey oyunculardan kurulu PSV, Galatasaray karşısında rövanş maçının da favorisi. PSV’de Ihattaren, Pablo Rosario, Dumfries Malen’in kadroda yer almadığnı belirtelim. PSV, maçın favorisi ama Galatasaray’ın bu kez hücuma daha aktif olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç izleriz.

FC Sheriff – Alashkert: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; FC Sheriff, ilk maçtan sürpriz bir galibiyet ile ayrılmayı başardı. Konuk oldukları Alashkert deplasmanında 1-0 kazandılar. Henrique Luvannor’un attığı golle avantajı eline geçiren FC Sheriff, rövanş maçına rahat çıkacak. Bir önceki turda ise Teuta Durres’i rahat bir şekilde elemeyi başarmışlardı. Alashkert karşısında da turu geçmeleri yüksek ihtimal diyebiliriz. Maç öncesinde FC Sheriff’te önemli bir eksik bulunmuyor. Alashkert’te moraller bozuk. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda FC Sheriff ile karşı karşıya gelen Alashkert, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İç sahada rakibine 1-0 kaybeden Aleksandr Grigoryan’ın ekibi, tur şansını zora soktu diyebiliriz. Bir önceki turda Connahs Quay karşısında da zorlanmışlardı ama 2. Tura çıkmayı başardılar. Bu kez FC Sheriff deplasmanına konuk olacak Alashkert’in turu geçmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Alashkert’in sürpriz yapabileceğini sanmıyorum. İlk maçta da etkisiz kaldılar. FC Sheriff, rovan maçından da galibiyet ile ayrılır.

Neftçi Baku – Olympiakos: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Neftçi Baku, zor bir kura çekti. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Olympiakos ile karşılaştılar ve ilk maçı 1-0 kaybettiler. Alınan 1-0’lık mağlubiyet ile Neftçi Baku adına kötü bir sonuç değil. Bir üst tura yükselmeleri için hala şansları var. Öncelikle bunun için Olympiakos’u mağlup etmeleri gerekecek. Yemeden atacakları 2 gol, Samir Abasov ve öğrencilerinin turu geçmesine yetecek ama bunun zor bir ihtimal olduğunu da belirtmek gerekiyor. Maç öncesinde Neftçi Baku’de Mert Çelik kart cezalısı. Olympiakos, geçtiğimiz hafta Karaiskakis’te konuk ettiği Neftçi Baku’yu tek golle geçti. Mady Camara’nın harika golüyle 1-0 kazanan Yunan ekibi, rövanş maçı için avantajı eline geçirmiş durumda. Kalesinde pozisyon da veren Olmypiakos, ikinci yarıda Camara’nın kırmızı kart görmesiyle sallantıya girdi ama yine de gol yemediler. İlk maçı 1-0 kazanmayı başaran Pedro Martins’in ekibi, rövanş maçının da favorisi. Olympiakos’ta Camara kart cezalısı. Valbuena ise sakat. Gollü bir maç bekliyorum. Neftçi Baku’nun umutları devam ediyor ve bugün gol bulmaları yüksek ihtimal. En az yemeden 2 gole ihtiyaçları var. Olympiakos ve Neftçi Baku, bugün gol bulur.

Toplam İddaa Oranı: 2.96

Bets10 Bahis Oranı: 4.01