Bordeaux – Clermont İddaa Tahmini 08.08.2021

Bordeaux, Fransa Ligue 1‘in ilk haftasında ligin yeni temsilcisi Clermont‘u evinde konuk edecek. 8 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00‘da başlayacak maçı beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bordeaux galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, Clermont galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Bordeaux Güven Vermedi

Bordeaux yeni sezon öncesi teknik adam değişikliğine gitti ve göreve İsviçreli teknik adam Vladimir Petkovic getirildi. Transfer döneminde henüz beklenileni karşılayamayan ev sahibi, Issouf Sissokho, Ricardo Mangas ve Gideon Mensah’ı kadrosuna katarken, Over Mandanda, Youssouf Sabaly ve Thomas Carrique, Hatem Ben Arfa ve Maxime Poundjé ile yollar ayrıldı. Kadrosunda önemli isimleri kaybeden ev sahibi, geçtiğimiz sezonun 2. Yarısı itibariyle vasat bir performans grafiği ortaya koymuş ve sezonu 12. Sırada tamamlamıştı. Bordeaux, teknik adam değişikliğine rağmen, yeni sezonda da güven vermiyor.

Clermont’un Kadrosu Yetersiz

Fransa Ligue 1’e yükselmeyi başaran Clermont, transfer döneminde etkisiz kaldı. Şuana kadar sadece Elbasan Rashani, Cem Türkmen, Arial Mendy ve Salis Abdul Samed’i kadrosuna katabilen konuk ekip, Ligue 2’de mücadele ettiği kadrosunu büyük ölçüde korudu. Geçtiğimiz sezon Ligue 2’yi 2. Sırada tamamlayan Clermont, Pascal Gastien ile 4. Sezonunu geçirecek. Teknik adam takımı Ligue 1’e taşısa da, asıl zorlu göreve takımı Ligue 1’de tutmak olacak. Kısıtlı bütçesiyle, ligin zayıf halkaları arasında sezona başlayacak olan Clermont, Bordeaux deplasmanında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Batta. Mücadele Matmut-Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Baysse sakat. Clermont cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Loris Benito, Enock Kwateng, Laurent Koscielny, Toma Basic, Remi Oudin, Mehdi Zerkane, Ui-jo Hwang, Yacine Adli, Rubén Pardo, Josh Maja.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Hountondji, Ogier, N’Simba, Zedadka, Gastien, Baiye, Iglesias, Dossou, Bayo, Alevvinah.

Bordeaux sezonun ilk sınavını iç sahada verecek. Ev sahibi ligin yeni temsilcisi Clermont karşısında, kadro kalitesiyle 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin yeni temsilcisi Clermont, ilk hafta konuk olduğu Bordeaux deplasmanında büyük bir sürprize imza atarken, Bayo ve Dossou’nun golleriyle kazandı.