Young Boys – CFR Cluj İddaa Tahmini 10.08.2021

İddaa fikstüründe 10 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında, Young Boys ile CFR Cluj karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Young Boys galibiyetine 1.53, beraberliğe 4.20, CFR Cluj galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Young Boys Son Dakika Golüyle Güldü

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nun ilk ayağında Romanya deplasmanına konuk olan Young Boys, henüz 4. Dakikada 1-0 geriye düştüğü CFR Cluj karşısında, beraberlik golünü 90. Dakikada buldu. Mağlubiyetten zor kurtulan ev sahibi, 1-0 geriye düştükten sonra rakibine sahada üstünlük kurmayı başarırken, gol sorununu oyuna 84. Dakikada giren Vincent Sierro ile çözebildi. Bildiğimiz gibi 2. Eleme Turu’nda Slovan Bratislava engelini 0-0 ve 3-2’lik skorlarla geçen David Wagner’in öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nde ise son haftaya kadar 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan toplamıştı. 3. Hafta konuk olduğu Sion deplasmanında yorgunluğun etkilerini hisseden Young Boys, sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldı.

CFR Cluj Galibiyet Peşinde

CFR Cluj, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine 1. Eleme Turu’nda merhaba derken, 3’lü savunma kurgusuyla Borac Banja ve Lincoln Red engellerini aşmayı başarmıştı. Marius Sumudica yönetiminde Romanya 1. Ligi’nde de aynı taktiksel anlayışla yoluna devam eden ve 4 maçtan 4 galibiyet alan ekip, Young Boys karşısında farklı bir taktiksel anlayış deneyince, hem rakip kaleye gitmekte zorlandı hem de 1-1’lik beraberlikle yetindi. Henüz 4. Dakikada Manea ile 1-0 öne geçen CFR Cluj, bitime saniyelere kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Deplasmanda galibiyete ihtiyacı olan ve ilk maçtan istediğini alamayan Romanya temsilcisinin, tekrar hücum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacağını ve daha etkili bir sınav vereceğini düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Young Boys – CFR Cluj Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Irfan Peljto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Aebischer, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi.

CFR Cluj’un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Giedrius Arlauskis, Manea, Bouhenna, Camora, Cestor, Rodriguez, Alexandru, Sigurjonsson, Deac, Costache, Omrani.

İki kulvarda birden etkili hücum performanslarıyla dikkat çeken ve ilk maçı gollü beraberlikle noktalayan Young Boys ve CFR Cluj, gollerine rövanş maçında devam ederek, 2.5 gol barajını aşmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan müsabakada, iki takımda skor katkısı vermeyi başarırken, 3 golle kazanan Young Boys adını üst tura yazdırdı.