Brest – Rennes İddaa Tahmini 15.08.2021

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 15 Ağustos Pazar günü 16:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Rennes karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brest galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.40, Rennes galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Brest Sezonu 1 Puanla Açtı

Fransa Ligue 1’de yeni sezona yeni teknik adamı Michel Der Zakarian önderliğinde hazırlanırken, ilk hafta Lyon deplasmanına konuk oldu. Maça hızlı başlayan ve ilk 45 dakikayı Cardona’nın harika golüyle 1-0 önde kapatan Brest, ikinci yarıda da etkisini devam ettirirken, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi. Islam Slimani’nin golüyle galibiyet kaçıran ev sahibi, sezona 1 puanla başlarken, Lyon performansıyla sürprize ima attı. Savunma hattına yapılan 2 transfer  Lilian Brassier ve Jere Uronen karşılaşmada forma giyerken, 90 dakikalık performanslarıyla, galibiyette önemli rol oynadı.

Rennes Yeni Transferleriyle Etkili Başladı

Rennes cephesinde Bruno Genesio dönemi 1-1’lik Lens beraberliğiyle başladı. Yeni sezonda teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yeni sezonun ilk sınavını iç sahada verirken, 1-0 öne geçtiği Lens karşısında skor üstünlüğünü koruyamadı. 19 yaşındaki Kamal Sulemana harika bir golle Rennes kariyerine başlarken, Aguerd’in büyük hatası Rennes’i galibiyetten etti. Lens takımından önemli bir bütçeyle transfer edilen Loic Balde ise maçın iyi isimlerinden biriydi. Yeni transferlerinden istediği verimi almayı başaran Rennes, bu hafta galibiyet hedefine ulaşmak istiyor.

Maç Bilgileri

Brest – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Bastien. Mücadele Francis-Le Blé Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Cibois, Herelle, Lasne ve Said sakat. Rennes cephesinde ise Gelin, Martin ve Truffert’in sakatlığı bulunuyor.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Gautier Larsonneur, Faussurier, Chardonnet, Kevin Duverne, Romain Faivre, Haris Belkebla, Hugo Magnetti, Franck Honorat, Franck Cardona, Steve Mounie, Jere Uronen.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Salin, Brandon Soppy, Gerzino Nyamsi, Hamari Traore, Bourigeaud, Maouassa, Ugochukwu, Rafik Guitane, Loic Balde, Serhou Guirassy, Jeremy Doku.

İlk hafta 1’er puana razı gelse de, iyi oyun planlarıyla istediği başlangıca imza atan Brest ve Rennes, iyi futboluna ve gollerine, bu hafta devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest ve Rennes, haftayı 1’er puan ve 1’er golle kapattı. Kazananın çıkmadığı mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneğiyle kazandırdık.