KuPS Kuopio – Union Berlin İddaa Tahmini 19.08.2021

19 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nda ilk maç heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 19:00‘da, KuPS Kuopio ile Union Berlin karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 9.00, beraberliğe 5.00, Union Berlin galibiyetine ise 1.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

KuPS Kuopio Çok Formda

KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’nın son 9 haftasından 8 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başarırken, lider HJK Helsinki’nin en yakın takipçisi olmayı başardı. Simo Valakari’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’ndan itibaren yoluna devam etmeyi başardı ve 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle Union Berlin’in rakibi oldu. İki kulvarda birden iyi hücum performansıyla dikkat çeken KuPS, iki kulvarda birden çıktığı 21 maçın 19’unda rakip fileleri havalandırmayı başardı. KuPS en zorlu sınavını ise Union Berlin karşısında verecek.

Union Berlin Gücüne Güç Kattı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezonu Urs Fischer yönetiminde 34 haftadan 12 galibiyet, 14 beraberlikle noktalayan Union Berlin, 7. Sırada yer alırken, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne Play Off Turu’nda mücadele etme hakkı kazandı. Başarılı bir sezonu geride bırakan konuk ekip, yeni sezonda Taiwo Awoniyi, Tymoteusz Puchacz, Frederik Rönnow, Keita Endo ve Julius Kade transferleriyle güçlenirken, forvet hattına yapılan Awoniyi takviyesi, yeni sezonun ilk haftasında Berlin’e 1 puanı getirdi. Leverkusen ile iç sahada 1-1 berabere kalan ekipte, 1 puanı getiren gol yeni transferden geldi. Sezona oyun olarak ve skor olarak iyi bir başlangıç yapan Union Berlin, Leverkusen performansıyla geçer not aldı.

Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 19.00’da başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Savon Sanomat Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KuPS Kuopio’nun ilk 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Uzochokwu, Carrillo, Toivomaki, Tomas, Hamalainen, Haarala, Vdjeskog, Popovitch, Boateng, Nissila.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Friedrich, Giesselmann, Baumgartl, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

İki kulvarda birden iyi hücum performansıyla son haftalara damgasını vuran KuPS ve transfer döneminde hücum hattını güçlendiren Union Berlin, avantaj için çıkacağı ilk maçta skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin, Konferans Ligi’nde Play Off Turu’na damgasını vurdu. Konuk ekip deplasmanda Taiwo Awoniyi’nin 2, Kruse ve Voglsammer’in golleriyle kazanırken, KuPS Kuopio’ya gol şansı vermedi.