Aston Villa Newcastle United İddaa Tahmini 21.08.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Aston Villa evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 1.85, beraberlik tercihinin 3.95, Newcastle United galibiyetinin ise 4.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aston Villa’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Aston Villa’nın geçtiğimiz hafta kazanması bekleniyordu ama olmadı. Ligin yeni takımı olan Watford’a konuk olan Dean Smith’in öğrencileri, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Dany Ing gol atmayı başarsa da, Aston Villa’ya puan için yeterli olmadı. Premier Lig’te yeni sezona mağlubiyet ile başlayan Aston Villa, bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Newcastle United Evinde Kaybetti

Newcastle United, yeni sezona da Steve Bruce yönetiminde devam ediyor. Premier Lig’in ilk haftasında West Ham’ı konuk eden Newcastle United, rakibine 4-2 kaybetti. St. James Park’ta 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. İkinci yarıda arka arkaya goller yiyen Newcastle United, sahadan puansız ayrıldı. Savunmada da hiç güven vermediler. Bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak Newcastle United’ta eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Aston Villa – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Sheffield United’ınmuhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. İki takımda geçen hafta kalesinde 1’den fazla gol gördü. Hücumda sorun yaşamayan iki takım karşı karşıya gelecek. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, haklı bir galibiyet aldı. Newcastle United’ı Villa Park’ta 2-0 ile geçtiler.