Kasımpaşa Giresunspor İddaa Tahmini 21.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan Giresunspor bu hafta deplasmanda, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Mücadele saat 19.15’te başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ile Giresunspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.35, Giresunspor galibiyetinin ise 4.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’dan 1 Puan

Kasımpaşa’da Şenol Can dönemi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan ve iyi bir oyun sergileyen Kasımpaşa, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Yönetim ve Şenol Can arasında yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle, Şenol Can’ın görevine son verildi. Kasımpaşa’nın yeni transferi Valentin Eysseric, müthiş bir gole imza attı ve Kasımpaşa kariyerine golle başladı. Eyseric’in attığı gol, gerçekten görülmeye değerdi. Bu hafta iç sahada Giresunspor’u konuk edecek Kasımpaşa, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Giresunspor Yeterli Değil

Giresunspor, kadro kalitesi ve hazırlık döneminde gösterdiği performans ile Süper Lig’in zayıf takımları arasındaki yerini almış durumda. Geçtiğimiz hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Galatasaray karşısında, pozisyona girmekte bile zorlanan bir Giresunspor izledik. Kadro kalitesi olarak yeterli seviyede değiller. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Giresunspor’da Hüsamettin Tut kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Connect kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Hüsamettin Tut kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Mamadou Diarra, Alexis Perez, Douglas, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, geçen hafta iyi bir oyun ortaya koydu. Cihat Arslan yönetiminde çıkacakları ilk maçtan da galibiyet ile ayrılacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, rahat bir galibiyet aldı. Ligin yeni takımı Giresunspor’u 2-0 ile geçtiler.