Göztepe Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 22.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Göztepe iç sahada, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 21.45’te Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Göztepe ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göztepe kazanır 2.32, beraberlik 3.35, Yeni Malatyaspor kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Göztepe Berabere  Kaldı

Ünal Karaman’ın ekibi Göztepe, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in ilk haftasında konuk oldukları Antalyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Sezona 1 puan ile başlayan İzmir ekibi, Antalyaspor karşısında ikinci yarıda iyi bir performans göstermişti. Yeni transfer Dino Arslanagic, Göztepe forması ile ilk golünü kaydetti ve takımına 1 puanı getirdi. Bu hafta ise iç sahada Yeni Malatyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Göztepe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Yeni Malatyaspor’dan 5 Gollü Mağlubiyet

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in ilk haftasında farklı bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’a 5-1 kaybettiler. Trabzonspor’un hücum hattına karşı hiçbir önlem alamadılar ve kalelerinde çok rahat pozisyon verdiler. Süper Lig’e puansız başlayan İrfan Buz’un ekibi, bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak. Savunmada güven vermeyen Yeni Malatyaspor’un bu hafta Göztepe karşısında da işi pek kolay değil. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Göztepe – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

İddaa Tahmini

Göztepe, maçın favorisi. İlk hafta performanslarına bakacak olursak, Göztepe daha iyiydi. Yeni Malatyaspor’un puan alması zor. Göztepe, galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor, sürpriz yaptı. Göztepe deplasmanında tek golle 3 puanı aldılar.