Sampdoria – Milan İddaa Tahmini 23.08.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde ilk haftanın kapanış mücadelesi, 23 Ağustos Pazartesi günü Sampdoria ile Milan arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak karşılaşmanın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sampdoria galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Milan galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.30, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 1.70 oran veriyor.

Sampdoria Yeni Hocası D’Aversa

Sampdoria’nın yeni hocası Roberto D’Aversa oldu. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’ni 9. Sırada tamamlayan ev sahibi, yeni sezon öncesi yaşadığı gol sorununa çözüm olarak, Ernesto Torregrossa, La Gumina, Antonio Candreva ve Manuel De Luca transferlerine imza attı. 8 oyuncusuyla ise yollarını ayıran Sampdoria, yeni sezonda ilk 5 sıranın içerisine girmek istiyor. Hazırlık maçları kapsamında Piacenza ve Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başaran Sampdoria, yeni hocası D’Aversa yönetiminde iyi bir hazırlık süreci geçirdi.

Milan Şampiyonluğu Kaçırdı

Milan’da şampiyonluk hasreti 9 seneye çıktı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek bir kadro ile sezona başlayan Milan, son 6 haftalık periyota kadar Pioli yönetiminde şampiyonluk yarışının içerisinde yer alırken, şampiyon İnter’in ardından sezonu 2. olarak kapattı. Geçtiğimiz sezon yüksek yaş ortalamasıyla ligde mücadele veren Milan, yeni sezonda genç isimleri kadrosuna kattı. Donnarumma, Hakan Çalhanoğlu ve Mario Mandzukic ile yollar ayrılırken, Fikayo Tomori, Mike Maignan, Sandro Tonali ve Fodé Ballo-Touré takıma katılan yeni isimler oldu. İyi bir hazırlık süreci geçiren Milan, Pro Sesto, Modena ve Panathinaikos karşısında kazanırken, Valencia ile golsüz berabere kaldı. Milan artık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Sampdoria – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Ibrahimovic ve Kessie sakat.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Alex Ferrari, Tommaso Augello, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Ronaldo Vieira, Morten Thorsby, Valerio Verre, Antonio Candreva, Gabbiadini, Torregrossa.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Bennacer, Kessie, Brahim Díaz, Ante Rebic, Saelemaekers, Giroud.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçıran, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Milan, ilk hafta konuk olacağı Sampdoria deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brahim Diaz attı, Milan deplasmanda yeni sezona 3 puanla merhaba dedi. Pioli’nin öğrencileri, Sampdoria galibiyetiyle bizleri yanıltamadı.