Günün İddaa Kuponu 24.08.2021

24 Ağustos Salı günü için UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Ferencvaros – Young Boys: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Ferencvaros, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmıştı. İlk turda Prishtina, 2. Eleme turunda Zalgiris Vilnius ve 3. Eleme turunda Slavia Prag’ı elemeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta play off turunda Young Boys’a konuk olan Peter Stöger’in öğrencileri, rakibine 3-2 kaybetti. Franck Boli, iyi bir performans gösterdi ve 2 gol atarak, Ferencavors’un tur umutlarını korumasını sağladı. İlk yarıda Myrto Uzuni’nin penaltı atışından yararlanamadığını belirtelim. Youns Boys, ilk maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak, avanajı eline geçirmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi play off turunda Ferencvaros’u iç sahada mağlup ettiler ve tur umutlarını korudular. Silvan Hefti’nin ilk yarıda oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldılar ama yine de kazanmayı başardılar. Young  Boys’un bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyet, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmalarını sağlayacak. Ferencvaros maçı çncesinde Silvan Hefti’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. İlk maç, bol pozisyonlu ve gollü geçmişti. İki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Yine gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

Ludogorets – Malmö: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Ludogorets, ilk maçta sürpriz bir yenilgi yaşadı. Malmö’ye karşı kolay kolay kaybetmeleri beklenmiyordu ama sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Çok fazla pozisyon bulamayan Valdas Dambrauskas’ın öğrencileri, tur şansını zora soktu. Malmö karşısında turu geçebilmeleri için en az 3 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Bunun da zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Ludogorets’de önemli bir eksik bulunmuyor. Malmö, Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turu ile başlayan Malmö, ilk turda Riga FC’yi elemişti. 2. Turda ise HJK Helsinki’yi rahat geçtiler. 3. Eleme turunda ise sürpriz yapan Malmö, İskoç devi Rangers’ı elemeyi başararak, play off turuna yükseldi. Play off turu ilk maçında ise Ludogorets’i 2-0 ile geçtiler ve büyük bir avantaj yakaladılar. İsveç Allsvenskan’da ise zirve takibini sürdüren Malmö, geçtiğimiz hafta sonu Degerfors’u 3-0 mağlup ederek moral buldu. Ludogorets, ilk maçta skor üretemedi ama bugün en az 3 farklı kazanmaları gerekiyor. Gol bulacaklarını düşünüyorum. Malmö, avantajlı ama rakibin açıklarını iyi değerlendirip skora katkı verirler. Karşılıklı goller izleriz.

PSV – Benfica: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; PSV, yeni sezona oldukça iyi başladı. Holladan Eredivisie’de 2 hafta geride kalırken, 6 puan topladılar ve yollarına devam ediyorlar. İlk hafta Heracles’i 2-0 ile geçen Roger Schmidt’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Cabuur’u 4-1 ile geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda ise bu hafta Benfica’yı konuk edecekler. Da Luz’da oynadıkları ilk maçı 2-1 kaybettiler. PSV, bir önceki turda Midtyylland’ı elemeyi başarmış ve Benfica’nın rakibi olmuştu. PSV’nin gruplara kalabilmesi için, en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Benfica, ilk maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Da Luz’da konuk ettikleri PSV’yi 2-1 ile geçtiler ve avantajı kaptılar. Benfica’nın bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyet, gruplara kalmalarını sağlayacak. Portekiz Liga NOS’ta ise geçtiğimiz hafta Gil Vicente deplasmanına konuk olan Jorge Jesus’un ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 3. Galibiyetini alan Benfica, Sporting CP  ile beraber zirveyi paylaşıyor. İlk maçta olduğu gibi yine gollü bir maç bekliyorum. PSV, iç sahada etkili bir takım. Benfica’da sezona iyi başladı. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

Bets10 Bahis Oranı: 4.19