Adana Demirspor Konyaspor İddaa Tahmini 27.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te bu sezonun yeni takımı olan Adana Demirspor evinde, Konyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve  Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Adana Demirspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 2.22, beraberlik 3.55, Konyaspor kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor’dan İlk  Puan

Spor Toto Süper Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri olan Adana Demirspor, henüz galibiyet ile tanışamadı. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Samet Aybaba’nın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Kayserispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçta Akintola’nın golüyle 1 puanı kurtaran Adana Demirspor, Süper Lig’te ilk puanını almış oldu. Yeni transfer Balotelli ise Adana Demirspor forması ile ilk asistini yaptı. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Joher Rassoul’un sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor Müthiş Başladı

İlhan Palut’un ekibi Konyaspor, yeni sezona üst üste galibiyetler ile başladı. Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor’u deplasmanda 1-0 ile geçen Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta ise Başakşehir karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Üstelik 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan almasını bildiler. Sezona iyi bir giriş yapan Cikalesshi, Başakşehir karşısında da attığı golle, Konyaspor’a galibiyeti getirdi. Cikalleshi, bir önceki hafta Sivasspor karşısında da gol atarak, Konyaspor’un kazanmasını sağlamıştı. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Konyaspor’da Marin Anicic’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Joher Rassoul’un sakatlığı bulunuyor. Konyaspor’da Marin Anicic’in sakatlığı bulunuyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Babajide Akintola, Pa Dibba, Mario Balotelli

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Mpoku, Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor, skor anlamında üretken. İlk 2 maçta 3 gol buldular. Cikalleshi’de formda. Adana Demirspor’un seyircisi önünde gol bulacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyapsor’da yenilmezlik serisi devam etti. Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve ilk 3 haftada 7 puan topladılar.