Günün İddaa Kuponu 27.08.2021

27 Ağustos Cuma gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor: 2.5 ALT, 1.73 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Antalyaspor, ilk 2 haftada oyun olarak iyi bir görüntü sergileyemedi. Ligin ilk haftasında Gözetepe ile 1-1 berabere kalan Ersun Yanal’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 2-0 kaybetti. Maçın son dakikalarında arka arkaya goller yinen Antalyaspor, dramatik bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. Süper Lig’in ilk 2 haftasında 1 puan toplayabilen Antalyaspor, bu hafta Çaykur Rizespor karşısında ilk galibiyetini arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmuyor. Çaykur Rizespor, sezona kötü başladı. Ligin ilk haftasında Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk oldular ve sahadan puansız ayrıldılar. Beşiktaş’a 3-0 kaybeden Bülent Uygun’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Rize’de konuk ettiği Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Hücumda sorun yaşayan Çaykur Rizespor’un ilk 2 maçta gol atamadığını belirtelim. Özellikle kaleci Gökhan Akkan’ın kurtarışları olmasa, Çaykur Rizespor’un puan alması iyice zorlaşabilirdi. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Süper Lig’te iki takımında henüz galibiyeti yok. Çaykur Rizespor, 2 maçta da gol bulamadı. Antalyaspor’un oyunu ise güven vermiyor. Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum.

Adana Demirspor – Konyaspor: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Spor Toto Süper Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri olan Adana Demirspor, henüz galibiyet ile tanışamadı. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Samet Aybaba’nın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Kayserispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçta Akintola’nın golüyle 1 puanı kurtaran Adana Demirspor, Süper Lig’te ilk puanını almış oldu. Yeni transfer Balotelli ise Adana Demirspor forması ile ilk asistini yaptı. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Joher Rassoul’un sakatlığı bulunuyor. İlhan Palut’un ekibi Konyaspor, yeni sezona üst üste galibiyetler ile başladı. Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor’u deplasmanda 1-0 ile geçen Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta ise Başakşehir karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Üstelik 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan almasını bildiler. Sezona iyi bir giriş yapan Cikalesshi, Başakşehir karşısında da attığı golle, Konyaspor’a galibiyeti getirdi. Cikalleshi, bir önceki hafta Sivasspor karşısında da gol atarak, Konyaspor’un kazanmasını sağlamıştı. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Konyaspor’da Marin Anicic’in sakatlığı bulunuyor. Konyaspor, skor anlamında üretken. İlk 2 maçta 3 gol buldular. Cikalleshi’de formda. Adana Demirspor’un seyircisi önünde gol bulacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Valencia – Alaves: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Valencia, La Liga’da yeni sezona galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Mestalla’da konuk ettikleri Getafe’yi 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Üstelik maçın neredeyse tamamını 1 kişi eksik oynayıp, 3 puanı almayı başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Granada’ya konuk olan Yarasalar, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Valencia, bu sezon ilk 2 haftada 4 puan topladı ve attıkları 2 gol de penaltıdan geldi. Bu hafta Alaves’e konuk olacak Valencia’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alaves, La Liga’da yeni sezona pek iyi başlayamadı. Ligin ilk haftasında zor bir takım ile karşılaştılar ve Real Madrid’e 4-1 kaybettiler. Penaltı pozisyonu dışında da pozisyonları yoktu diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta ise Mallorca’yı konuk eden Javi Calleja’nın öğrencileri, bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk 2 haftada puan almayı başaramayan Alaves, La Liga’da düşme hattına geriledi. Bu hafta Valencia’ya konuk olacak Alaves’te Ruben Duarte kart cezalısı. Alaves, sezona iyi başlayamadı. İlk 2 maçta puan bile alamadılar. Valencia, favori taraf. Valencia, Mestalla’da taraftarı önünde kazanır.

Toplam İddaa Oranı: 4.90

Bets10 Bahis Oranı: 6.78