Sassuolo – Sampdoria İddaa Tahmini 29.08.2021

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Sampdoria kozlarını paylaşacak. 29 Ağustos Pazar günü oynanacak maçın başlama saati 19:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10 canlı olarak yayınlayacağı mücadelede, Sassuolo galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, Sampdoria galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Galibiyetle Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni sezonuna Alessio Dionisi önderliğinde hazırlanan Sassuolo, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezonun sürpriz takımlarından biri olmayı başarmış ve Zerbi önderliğinde üst sıraları zorlamıştı. Ev sahibi yeni sezona ise Dionisi yönetiminde 3 puanla başladı. Transfer döneminde Hamed Junior Traorè, Ruan, Jeremy Toljan ve Maxime López’i katan Sassuolo, konuk olduğu Hellas Verona deplasmanında Raspadori, Traore ve Djuricic’in golleriyle 3-2’lik galibiyete ulaştı. Hazırlık maçlarındaki etkisini lige taşıyan Sassuolo cephesinde yüzler gülüyor.

Sampdoria Sezona Puansız Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası evinde Milan’ı konuk eden Sampdoria, skor üretmeyi başaramadığı mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi yeni hocasıyla rakibine kolay teslim olmasa da, gol ve galibiyet için yetersiz kaldı. Yeni sezonda göreve Roberto D’Aversa’yı getiren Sampdoria, 9 oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra Ernesto Torregrossa, La Gumina, Antonio Candreva ve Manuel De Luca’yı kadrosuna katmayı başardı. Mücadele olarak sezona iyi başlayan ancak bitiricilik sorunu yaşayan konuk ekip, Quagliarella ve Gabbiadini ile gol sorunun çözebilecek güçte.

Maç Bilgileri

Sassuolo – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 üzerinden Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi L. Sacchi. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Sampdoria cephesinde ise Gabbiadini’nin sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Djuricic, Lopez, Boga, Frattesi, Caputo, Raspadori.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Augello, Colley, Yoshida, Damsgaard, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Sezona 3 gol ve 3 puanla başlayan Sassuolo’nun evinde gollerine devam edeceğini düşünüyorum. İlk haftada gol atamayan Sampdoria’nın ise deplasmanda gol sorunun çözerek, skora katkı yapacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Birbirlerine diş geçirmeyi başarmayan Sassuolo ve Sampdoria, Milli ara öncesi çıktığı 2. hafta mücadelesinde, golsüz beraberliklerle yetindi.