Ekvador – Şili İddaa Tahmini 06.09.2021

İddaa fikstüründe 6 Eylül Pazartesi günü yer alan 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu mücadelesinde, Ekvador‘un rakibi Şili. Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak maçın başlama saati 00:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Ekvador galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.40, Şili galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.72 olarak verilmiş.

Ekvador Guruba Galibiyetle Döndü

Ekvador Milli takımı, Copa America dönüşü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda Paraguay’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Evinde ağırladığı Paraguay karşısında maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, 90 dakika sona erdiğinde rakibine sadece 1 isabetli şut atma şansı verirken, bitime 2 dakika kala Caicedo ve Estrada’nın golleriyle kazandı. 7 maç sonunda 4. galibiyetini alan Ekvador, 12 puana ulaşırken, lider Brezilya ve en yakın takipçisi Arjantin’in ardından en iyi performans grafiğini sergiledi. Sadece Arjantin, Brezilya ve Peru karşısında mağlup olan ev sahibi, Copa America dönüşü kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Şili’de Lasarte Dönemi İyi Başlamadı

Copa America’da yeni hocası Martin Lasarte’ yönetiminde boy gösteren Şili Milli takımı, turnuvayı Çeyrek Finalist olarak noktalarken, yeni hocasıyla 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na devam etti ve lider Brezilya karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Güney America Eleme Grubu’nun ilk 4 haftasında Reinaldo Rueda yönetiminde 4 puan toplamayı başaran ekip, yeni hocası Lasarte yönetiminde ise son 3 haftanın tamamını puan kaybıyla geçirdi. İlk 6 maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran Şili, Copa America dönüşü gol sorunu yaşadı. Brezilya savunması karşısında etkisiz kalan Eduardo Vargas, Alexis Sanchez ve Ivan Morales, yeni sezona durgun bir başlangıç yaptı.

Maç Bilgileri

Ekvador – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 00.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Rodrigo Paz Delgado’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ekvador’un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Estupinan, Arrega, Arboleda, Carabali, Caicedo, Mendez, Caicedo, Perlaza, Mena, Estrada.

Şili’nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, ,Mauricio Isla, Gary Medel, Sierralta, Mena, Maripan, Pulgar, Aranguiz, Jean Meneses, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas.

2022 Dünya Kupası hedeflerini sürdüren Ekvador ve Şili, henüz üst sıralardaki yerlerini garanti altına almayı başaramadı. İki yakın rakipte bu hafta kazanarak, avantajı lehine çevirmek istiyor. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda iki takımda gol atma başarısı gösteremedi. Ev sahibi Ekvador karşılaşmayı Junior Sornoza’nın 64. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından, 10 kişi tamamladı.