Benevento – Lecce İddaa Tahmini 10.09.2021

10 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da, Benevento ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie B Ligi 3. hafta mücadelesine, Ciro Vigorito Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Benevento galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.20, Lecce galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Benevento Deplasmandan Mağlup Döndü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Benevento, küme düştükten sonra katıldığı İtalya Serie B Ligi’nde ilk 2 haftayı Alessandria galibiyeti ve Parma mağlubiyetiyle noktaladı. Küme  düşmesiyle birlikte kadrosunda değişikliklere gitse de, Serie B Ligi için iddialı bir kadroya sahip olan Benevento, ilk hafta evinde ağırladığı Alessandria karşısında, tüm savunma hatalarına rağmen, iyi hücum performansıyla 4-3 kazandı. Parma karşısında ise gol sorunu yaşayan ekip, kalesini gole kapatamadı ve ilk deplasman sınavından puansız döndü.

Lecce Sezona İyi Başlamadı

İtalya Serie A Ligi için Play Off mücadelesi veren Lecce, Yarı Final Turu’nda Serie A Ligi hayallerine veda ederken, yeni sezon öncesi hem teknik adam ile yollar ayrıldı hem de giden 11 oyuncunun yerine, 8 yeni isim takıma katıldı. Sezona Marco Baroni yönetiminde başlayan Lecce, ilk hafta Cremonese’ye 3-2 kaybederken, son hafta Como ile evinde 0-0 berabere kaldı. 180 dakika sonunda gol dahi atmayı başaramayan Lecce, Milli ara dönüşü Serie B Ligi’nde kötü gidişata son vermek istiyor. Lecce’nin galibiyet hedefine ulaşması için, gol sorununu çözmesi gerekli.

Maç Bilgileri

Benevento – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciro Vigorito Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Benevento’nun ilk 11’i Belli mi?

Benevento’nun muhtemel kadrosu: Alberto Paleari, Letizia, Foulon, Barba, Glik, Calo, Roberto Insıgne, Improta, Sau, Elia.

Lecce’nin ilk 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Gabriel, Helgason, Tuia, Lucioni, Majer, Gendrey, Vera, Hjulmand, Espeto, Oliveri, Coda.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, savunma performanslarıyla güven vermeyen iki takımında, rakip kaleye gol göndereceğini ancak kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol sesi çıkmayan mücadelede, iki takımda savunma güvenliğini elden bırakmazken, skor üretmekte yetersiz kaldı ve 1’er puana razı geldi.