Günün İddaa Kuponu 11.09.2021

11 Eylül Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Fatih Karagümrük – Adana Demirspor: MS 1, 1.88 (iddaa) – 2.28 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, yeni sezona 3 puan ile başlamıştı. David Sassarini’nin öğrencileri, ligin ilk haftasında Gaziantep FK’yı 3-2 ile geçti. Bu galibiyetin ardından Çaykur Rizespor deplasmanında golsüz berabere kalan İstanbul ekibi, milli maç arasından önceki hafta ise Beşiktaş deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Fatih Karagümrük, bu maçlarda skor üretemedi. Bu hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük’te Alparslan Erdem ve Rayyan Baniya’nın sakatlıkları devam ediyor. Adana Demirspor’da Samet Aybaba dönemi sona erdi. Süper Lig’te ilk 3 haftada galibiyet alamayan Adana Demirspor, tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayırdı. Göreve ise İtalyan teknik adam Vincenzo Montella getirildi. Milli aradan önceki hafta iç sahada Konyaspor ile karşılaşan Adana Demirspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 maçta 2 puan toplayabildiler ve Süper Lig’te henüz galibiyetleri bulunmuyor. Balotelli’nin ilk 3 maçta sönük bir performans gösterdiğini belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı bulunuyor. Fatih Karagümrük, maçın favorisi. Adana Demirspor’un henüz galibiyeti bulunmuyor. Üstelik bu hafta Akintola’da sakat. Fatih Karagümrük’ten galibiyet bekliyorum.

Brentford – Brighton: 10 (ç), 1.29 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Brentford’un bu sezon Premier Lig’te mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada mağlubiyet yaşamadılar ve 5 puan toplamayı başardılar. Arsenal karşısında kazanan Thomas Frank’ın ekibi, Crystal Palace ve Aston Villa ile de berabere kaldı. Milli maç arasından önceki hafta Villa Park’ta Aston Villa ile karşılaşan Brentford, bu maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 maçta 5 puan topladılar ve sadece 1 gol yediler. Premier Lig’in yeni takımı olmalarına rağmen bu başlangıç, Brentford adına son derece iyi diyebiliriz. Brighton, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. AMEX’te konuk ettikleri Everton’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’te ilk 2 haftada üst üste galibiyetler alan Graham Potter’ın ekibi, Everton karşısında çok fazla etkili olamadı. İlk 3 maçta 6 puan toplayan Brighton, bu hafta ligin yeni takımı Brentford’a konuk olacak. Maç öncesinde Brighton’da Alexis Mac Allister’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Brentford, hücum hattında üretken bir takım. Brighton’ı bu hafta zorlayacaklarını düşünüyorum. Thoams Frank’ın öğrencileri, iç sahada kaybetmez.

Levante – Rayo Vallecano: MS 1, 1.79 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Levante, sezonun ilk haftasında Cadiz deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 2. Hafta ise iç sahada Real Madrid’i konuk eden Levante, rakibi ile 3-3 berabere kaldı ve puan almayı başardı. İlk 2 haftada 2 puan toplayan Levante, milli maç arasından önceki hafta ise Anoeta’da konuk olduğu Real Sociedad’a 1-0 kaybetti. La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşayan Paco Lopez’in öğrencileri, La Liga’da henüz galibiyet almayı başaramadı. Rayo Vallecano, milli maç arasında moralli girdi. La Liga’nın 3. Haftasında Granada’yı konuk ettiler ve sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Granada karşısında önemli bir 3 puan elde eden Andoni Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon ilk galibiyetini almış oldu. Ligin ilk 2 haftasında Sevilla’ya 3-0, Real Sociedad’a ise 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Levante’ye konuk olacak Rayo Vallecano, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. Rayo Vallecano, sezonun ilk galibiyetini aldı ama deplasman maçlarında çok etkisizler. Sevilla ve Real Sociedad karşısında gol atamadan kaybettiler. Levante, favori taraf. İlk 3 haftada galibiyet alamadılar ama Rayo Vallecano’yu mağlup edeceklerini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 6.96