Günün İddaa Kuponu 16.09.2021

16 Eylül Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Galatasaray – Lazio: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.01 (Bets10) ; Galatasaray, son haftalarda puan kaybetmeye başladı. 2 hafta önce Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kalan Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu ise Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Son 2 maçta da 2-0 öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Bu hafta içi Avrupa Ligi mesaisine çıkacak olan Galatasaray, Lazio’yu konuk edecek. Grupta Lokomotiv Moskova, Lazio ve Marsilya ile karşılaşacaklar. İlk maçta Lazio’yu konuk edecek Galatasaray’da eksik listesi kabarık. Gustavo Assunçao, Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan kadroda yok. Arda Turan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Emre Kılınç’ın sakatlıkları var. Lazio, Avrupa Ligi’nde D Grubunda yer alacak. Grupta Lokomotiv Moskova, Galatasaray ve Marsilya ile eşleştiler. Serie A’da sezona iyi başlayan Lazio, ilk hafta Empoli’yi 3-1 ile geçmişti. 2. Hafta ise Spezia karşısında 6-1 kazanarak 2’de 2 yaptılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Milan ile karşılaşan Sarri’nin ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi mesaisine çıkacak olan Lazio, grubun ilk maçında Galatasaray’a konuk olacak. Galatasaray karşısında maçın favorisi olan Lazio, aynı zamanda grubun da favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Lazio’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Galatasaray’ın işi zor. Lazio’ya karşı direnebilmeleri pek kolay değil. Sarri ve ekibi, 3 puanı alarak gruba galibiyet ile başlar.

Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe: 2.5 ALT, 1.90 (iddaa) – 2.29 (Bets10) ; Eintracht Frankfurt, geçtiğimiz hafta sonu yine kazanamadı. Bundesliga’da iç sahada konuk ettikleri Stuttgart ile 1-1 berabere kaldılar. Bundesliga’da ilk 4 haftada galibiyet almayı başaramayan Oliver Glasner’in öğrencileri, 4 maçta 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Avrupa Ligi’nde ise D Grubunda yer alacak olan Eintracht Frankfurt, grupta Olympiakos, Antwerp ve Fenerbahçe ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Eintracht Frankfurt’ta Sebastian Rode sakat olan isim. Fenerbahçe, play off turunda Finlandiya’nın HJK Helsinki takımını elemeyi başardı. Turu geçen Sarı Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Antwerp ile aynı grupta yer alacak. Süper Lig’te sezona iyi başlayan Vitor Pereira’nın ekibi, ilk 4 haftada 10 puan topladı. Kalelerinde ise sadece 1 gol gördüler. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’te Sivaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintracht Frankfurt’a konuk olacak Fenerbahçe’de Sosa, Tisserand, İrfan Can, Serdar Dursun ve Nazım’ın sakatlıkları bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Yüksek skor beklemiyorum. Fenerbahçe, kolay kolay gol yemiyor. Tercihim 2.5 gol altı.

Leicester City – Napoli: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Leicester City, geçtiğimi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in 4. Haftasında King Power’da Manchester City’i konuk edecen Leicester City, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 2. Yarıda Bernardo Silva’nın golüne engel olamadılar ve haftayı puansız kapattılar. İlk 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’te 9. Sırada yer alıyor. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Napoli’yi konuk edecek Leicester City, galibiyet hedefliyor. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana sakat olan isimler. Napoli’de moraller yerinde. İtalya Serie A’da sezona üst üste galibiyetler alarak başlayan Napoli, geçtiğimiz hafta Juventus karşısında da kazanmayı başardı. 1-0 geriye düşmesine rağmen Juventus’u 2-1 ile geçen Luciano Spaletti’nin ekibi, ilk 3 haftada 9 puan topladı. Sezona iyi bir giriş yapan Napoli, bu hafta Avrupa Ligi’nde de yoluna, kazanarak devam etmek istiyor. Maç öncesinde Napoli’de eksik bulunmuyor. Leicester City, taraftarı önünde galibiyete yakın ama Napoli’nin kolay bir rakip olmadığını belirtelim. Spaletti yönetiminde sezona çok iyi başladılar. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 4.82

Bets10 Bahis Oranı: 7.50