Adana Demirspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 18.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te düşme hattında yer alan Adana Demirspor iç sahada, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 1.92, beraberlik 3.80, Çaykur Rizespor kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor’da Gidişat Kötü

Adana Demirspor’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan Adana Demirspor, ilk 4 haftada galibiyet almayı başaramadı. Bu sezon 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor, Süper Lig’te 2 puan ile düşme hattında yer alıyor. Yeni teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde çıktığı ilk maçtan mağlubiyet ile ayrılan Adana Demirspor’da moraller bozuk. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor.

Çaykur Rizespor Evinde Kaybetti

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’a 2-0 kaybettiler. Kötü bir performans gösteren Karadeniz ekibi, haklı bir yenilgi aldı diyebiliriz. Hücumda üretkenlik konusunda sorun yaşayan Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’te oynadığı 4 karşılaşmada 1 puan alabildi. Tek puanını ise Fatih Karagümrük karşısında alabildiler. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’dan galibiyet beklentim var. Vincenzo Montella yönetiminde ilk galibiyetini almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, sezonun ilk galibiyetine ulaştı. Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup ettiler. Montella ile 2. maçından galibiyet ile ayrılmış oldular.