Salernitana – Hellas Verona İddaa Tahmini 22.09.2021

S Sport Plus ekranlarından 22 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Salernitana galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.50, Hellas Verona galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Salernitana Gol Hasret

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Salernitana, ilk 4 haftanın tamamında mağlup olurken, ligin en kötü başlangıcına imza attı ve en alt sıraya geriledi. Sezonu Bologna deplasmanında açan Fabrizio Castori’nin öğrencileri, 9 kişi kalan rakibine 3-2 mağlup olurken, sonrasında Roma, Torino ve Atalanta karşısında gol dahi atamadan mağlup oldu. 4 maçta 12 gol yiyen ve 270 dakikadır gol hasreti yaşayan Salernitana, hem savunma hem de hücum performansıyla, ligin en güven vermeyen takımı.

Hellas Verona Yeni Hocasıyla Kazandı

İtalya Serie A Ligi’ne kabus gibi başlayan Hellas Verona, kötü gidişata çare olarak, kısa süre içerisinde teknik adam değişikliğine gitti. Hafta içi göreve Igor Tudor’u getiren konuk ekip, Sassuolo, İnter ve Bologna mağlubiyetlerinin ardından, yeni hocasıyla Roma karşısına çıkarken, haftayı 3-2’lik galibiyetle kapattı. Bu sezon tüm maçlarını kazanan Roma karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Hellas Verona, rüya gibi bir geri dönüşle skoru 3-2’ye getirdi. Konuk ekibe 3 puanı getiren goller Barak, Caprari ve Faraoni’den geldi. Hellas Veroan yeni hocasıyla yükselişini sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Salernitana – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Ruggeri sakat. Hellas Verona cephesinde Frabotta, Ruegg, Sutalo ve Veloso’nun sakatlığı bulunuyor.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Luka Bogdan, Jaroszynski, Ramzi Aya, Lassana Coulibaly, Mamadou Coulibaly, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic.

Geçtiğimiz hafta hoca değişikliğinin ardından ilk galibiyetini alan Hellas Verona, galibiyetlerine en alt sıradaki Salernitana karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona, Nikola Kalinic’in harika performansına rağmen puan kaybetti. Karşılaşmada 2-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, ligin zayıf halkası karşısında skoru koruyamadı ve 1 puana razı geldi.