Belçika Fransa İddaa Tahmini 07.10.2021

UEFA Uluslar Ligi yarı final heyecanı devam ediyor. Belçika ile Fransa’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

Belçika Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Belçika kazanır 3.05, beraberlik 3.25, Fransa kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Belçika Sürpriz Peşinde

Belçika, UEFA Uluslar A Ligi 2. Grupta yer almıştı. Danimarka, İngiltere ve İzlanda’nın bulunduğu grupta 15 puan topladılar ve grubu lider tamamladılar. 6 maçta 16 gol atan Belçika, hücum anlamında çok üretken bir performans gösterdi. EURO 2020’de ise istedikleri sonuçları alamadılar ve çeyrek finalde elendiler. Roberto Martinez’in öğrencileri, UEFA Uluslar Ligi yarı final maçında Fransa ile karşılaşacak. Fransa ile son maçını 2018 Dünya Kupası’nda oynayan Belçika, rakibine 1-0 kaybetmişti.

Fransa Ağır Basıyor

Fransa, EURO 2020’nin hayal kırıklığı yaratan takımlarından biriydi. EURO 2020’ye son 16 turunda veda ettiler. Macaristan’a penaltılarla kaybeden Fransa, EUO 2020’ye erken veda etti. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grubunda mücadele eden Didier Deschamps’ın ekibi, 6 maçta 16 puan topladı ve grubunu lider tamamladı. Portekiz, Hırvatistan ve İsveç ile karşılaşan Fransa, bu grupta hiç yenilgi yaşamadı. UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde Belçika ile karşılaşacak olan Fransa, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Belçika – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juventus Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Boyata, Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Lukaku ve Griezmann gibi kaliteli 2 gol silahı var. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Belçika karşısında 2-0 geriye düştüler ama pes etmediler. Belçika’yı 3-2 ile geçen Fransa, finalde İspanya’nın rakibi oldu.