Bologna – Milan İddaa Tahmini 23.10.2021

İtalya Serie A Ligi serüvenine namağlup devam etmeyi başaran Milan, 9. haftada Bologna deplasmanına konuk olacak. 23 Ekim Cumartesi günü saat 21:45‘te sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bologna galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Milan galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.90, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 1.75 oran veriyor.

Bologna Son Haftalarda Etkili

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Bologna, ilk yarıdaki yoğun baskıdan gol çıkaramazken, rakip 38. dakikada 10 kişi kaldı. İkinci yarıda Barrow ile üstünlük golünü bulan ev sahibi, geri kalan dakikalarda farkı 2’ye çıkaramazken, kalecinin büyük hatası beraberlik golünü getirdi. Haftayı 1 puanla kapatan Bologna, Milli ara öncesi Lazio’yu 3-0 mağlup etmişti. Milli aradan da oyun etkisini sürdürerek dönen ev sahibi, iyi futbolunu son maçta skora yansıtamadı. 8. sırada yer alan ve üst sıraları bırakmayan Bologna, evinde Milan’ı konuk edecek.

Milan Serie A Ligi’ne Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde  ilk 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Milan, Milli araya lider Napoli’nin 2 puan gerisinde, namağlup girerken, Milli aradan galibiyetle döndü ve Hellas Verona’yı 3-2 mağlup etti. 2 hafta önce Atalanta karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Stefano Pioli’nin öğrencileri, 90 dakika sonunda 3-2’lik galibiyete uzanırken, aynı görüşe Hellas Verona karşısında da imza attı. Lider ile 2 puan farkı koruyan ve yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Milan, hafta için Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Porto deplasmanına konuk olurken, 1-0 mağlup olarak üst üste 3. Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini aldı. Milan gözünü Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti.

Maç Bilgileri

Bologna – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeria. Mücadele Renato Dall’Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Michael ve Bonifazi sakat. Milan takımında ise Florenzi, Calabria, Florenzi, Hernandez, Diaz, Rebic, Maignan ve Messias sakat.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Soumaoro, Mitchell Dijks, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Soriano, Vignato, Orsolini.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Plizzari, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, İbrahimovic, Bennacer, Leao, Olivier Giroud.

Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken Bologna ve  2 haftadır 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmayı başaran ve namağlup yoluna devam eden Milan’ın, bu zorlu mücadelede gol bulacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan deplasmanda üstün bir oyunla kazandı. Konuk ekip karşılaşmada tam 4 gol atarken, rakibinden sadece 2 gol yedi ve üst sıralarda önemli puan kayıplarının yaşandığı haftada altın değerinde 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.