Mainz – Augsburg İddaa Tahmini 22.10.2021

22 Ekim Cuma günü İddaa fikstüründe bizleri Mainz ile Augsburg‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. Almanya Bundesliga’da 9. haftanın açılış mücadelesi Türkiye saati ile 21:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Mainz galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.75, Augsburg galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.52, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 3.95 oran veriyor.

Mainz 4 Maçtır Kazanamıyor

Mainz, Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da Dortmund deplasmanına konuk olurken, evine 3-1’lik mağlubiyetle döndü ve son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Bo Svensson’un öğrencileri, sezona harika bir başlangıç yapsa da, yükselişini sürdüremedi. Sezona tam 11 eksikle başlayan ev sahibi, ilk 4 haftadan 9 puan çıkarmayı başarırken, son haftalarda eksiklerin takıma dönmesiyle birlikte galibiyete hasret kaldı.

Augsburg Düşme Potasında

Geçtiğimiz hafta Arminia Bielefeld ‘i evinde ağırlayan Augsburg, henüz 19. dakikada savunmacı Reece Oxford’un golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarıda üstünlüğünü korumayı başardı. İkinci yarıda ise fırsatları bir türlü değerlendirerek farkı 2’ye çıkartmayı başaramayan ekip, bitime 13 dakika kalesinde beraberlik golünü gördü. En yakın rakibine dahi diş geçiremeyen konuk ekip, Almanya Bundesliga’nın düşme hattında yer alıyor. 8 haftada tek galibiyeti bulunan 3 maçtır kazanamayan Augsburg, attığı 4 golle ligin en kötü hücum performansına sahip.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde St. Juste ve Szalai’nin sakatlığı bulunuyor. Augsburg cephesinde ise Niederlechner ve Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Tauer, Seon Lee, Burkardt.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Gumny, Gouweleeuw, Iago, Dorsch, Hahn, Arne Maier, Reece Oxford, Jensen, Sergio Cordova, Ruben Vargas.

Almanya Bundesliga’nın iki formsuz takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, kötü savunma performanslarıyla güven vermeyi başaramayan tarafların, 11. haftada da kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Mainz karşılaşmaya 4 golle damgasını vururken, Augsburg ağır mağlubiyete rağmen 1 gol atma başarısı gösterdi. Kazananları tebrik ederiz.