Yeni Malatyaspor Altay İddaa Tahmini 22.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Yeni Malatyaspor iç sahada, Altay ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Yeni Malatyaspor kazanır 3.05, beraberlik 3.65, Altay kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Sumudica Galibiyetle Başladı

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Yeni Malatyaspor, rakibini 2-0 ile geçti ve uzun bir aradan sonra 3 puan ile tanıştı. Yeni hocası Marius Sumudica yönetiminde de ilk galibiyetini alan Yeni Malatyaspor, biraz olsun moral buldu. 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Sumudica’nın ekibi, bu hafta Altay’ı konuk edecek. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar kart cezalısı.

Altay’da Moraller Bozuk

Altay’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden İzmir ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, 8. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Fatih Karagümrük maçından önceki hafta ise Gaziantep FK deplasmanında 4-1 mağlup olmuşlardı. Bu hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Altay’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Altay, deplasmanda kolay gol buluyor. Yeni Malatyaspor’da ise hoca değişti ve geçen hafta kazandılar. Moraller yüksek. Malatya’da gollü bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.47

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sumudica’nın göreve gelişiyle çıkışa geçen Yeni Malatyaspor, üst üste 2. galibiyetini aldı. Altay’ı iç sahada 2-1 ile geçtiler.