Çaykur Rizespor Kasımpaşa İddaa Tahmini 23.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor iç sahada, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Çaykur Rizespor galibiyetinin 3.00, beraberlik tercihinin 3.55, Kasımpaşa galibiyetinin ise 2.52 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Çaykur Rizespor 7 Maçtır Kaybediyor 

Çaykur Rizespor’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karadeniz derbisinde Giresunspor’a konuk olan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Tyler Boyd’un 12. Dakikada oyundan atılması, Çaykur Rizespor’un planlarını alt üst etti ve sahadan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kazanamayan Karadeniz ekibi, 7 maçtır ise puan alamıyor. Bu sezon 9 haftada sadece 1 puan alabilen Çaykur Rizespor, Süper Lig’in dibine demir atmış durumda. Çaykur Rizespor’da bu hafta Tyler Boyd kart cezalısı.

Kasımpaşa’da Moraller Bozuk 

Kasımpaşa’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta iç sahada Göztepe’yi konuk eden Kasımpaşa, rakibine 2-1 mağlup oldu. 1-0 öne geçmeyi başardılar ama ikinci yarıda yedikleri gollerle 2-1 kaybeden Cihat Arslan’ın öğrencileri, kötü gidişatını devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Kasımpaşa, düşme hattında bulunuyor. Son 3 deplasman maçından da mağlubiyet ile ayrılan Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da bu hafta Tyler Boyd kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımda kazanmak ve moral bulmak istiyor. Bu maç için en mantıklı seçim gol bahsine yönelmek. Her iki takıma skor üretir. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, sezonun ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiler.