Metz – Saint Etienne İddaa Tahmini 30.10.2021

30 Ekim Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, düşme hattının içerisinde yer alan Metz ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00‘da karşımıza çıkacak olan zorlu mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Metz galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.50, Saint Etienne galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Metz 3 Haftadır Mağlup

Metz, Fransa Ligue 1’de 11. hafta geride kalırken, zayıf halkalar arasında yer almaktan kurtulamadı. Frederic Antonetti’nin öğrencileri, sadece 3 hafta önce en yakın rakibi Brest’i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarırken, son 3 haftada tekrar düşüşe geçti ve önce Angers ve Rennes’e, ardından Lens’a mağlup oldu. Lens deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönen Metz, bu hafta en yakın rakiplerinden Saint Etienne ile evinde karşılaşacak. En alt sıradaki rakibinin 1 puan üzerinde yer alan ev sahibi, kalesinde gördüğü 26 golle, ligin en zayıf savunma performansına sahip.

Saint Etienne Galibiyeti Unuttu

Saint Etienne cephesinde Claude Puel ısrarı, küme düşme tehlikesinin yakından hissedilmesine neden oldu. Konuk ekibin Ligue 1’in ilk 11 haftasında galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Angers karşısında 2-0 geriden gelerek Khazri ve Nade’nin golleriyle 1 puan almayı başaran Saint Etienne, 11 hafta sonunda 5 beraberlikle 5 puan topladı ve en alt sıradan kurtulamadı. Galibiyeti unutan konuk ekip, bu hafta hemen 1 puan üzerinde yer alan Metz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Maç Bilgileri

Metz – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Frappart. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Cabit, Joseph, Kouyate, Niakate ve Niane sakat. Saint Etienne cephesinde ise Kolodziejczak, Sissoko ve Trauco’nun sakatlığı bulunuyor.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Delaine, Dylan Bronn, Udol, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Gueye.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Mickael Nade, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Maç kazanmakta zorlanan ve 11 hafta sonunda zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan tarafların, 90 dakika sonunda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in zayıf halkaları arasında yer alan Metz ve Saint Etienne, bu hafta beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda birbirlerine gol atmayı başarırken, galibiyet adına yeterli olamadı ve 1’er puanla düşüşlerini sürdürdü.