Antwerp Fenerbahçe Bahis Tahmini 04.11.2021

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Antwerp evinde, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Antwerp ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Antwerp galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.80, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antwerp İlk Galibiyetini Arıyor 

Antwerp, geçtiğimiz hafta sonu Belçika Ligi’nde 3 puana ulaşmayı başardı. Konuk oldukları Cercle Brugge deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Lider US Gilloise’nin takibini sürdüren Antwerp, liderin 4 puan gerisinde ve 3. Sırada yer alıyor.  Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Brian Priske’nin öğrencileri, bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek. Grupta tek puanını 2 hafta önce Fenerbahçe deplasmanında almışlardı. Bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek Antwerp’de Aurelio Buta’nın sakatlığı var.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe’nin grupta henüz galibiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 3 karşılaşmada 2 puan toplayabilen Vitor Pereira’nın ekibi, 3. Sırada bulunuyor. 2 hafta önce Kadıköy’de Antwerp’i konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de ise son haftalarda üst üste mağlubiyetler alan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanında 2-1 kaybetti. Son 3 maçından da puan çıkartamayan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Vitor Pereira’nın koltuğunun da sallanmaya başladığını belirtelim. Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Serdar Aziz, Enner Valencia ve Luis Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Maç Bilgileri

Antwerp – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bosuilstadion Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antwerp’de Aurelio Buta’nın sakatlığı var. Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Serdar Aziz, Enner Valencia ve Luis Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, De Laet, Björn Engels, Birger Verstraete, Manuel Benson, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Aurelio Buta, Viktor Fischer, Mbwana Samatta, Michael Frey

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Kim Min Jae, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, İrfan Can, Mesut Özil, Diego Rossi Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fenerbahçe’de ciddi eksikler var. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç diyebiliriz. Belçika’da iki takımında gol bulacağı bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Antwerp’i deplasmanda 3-0 ile geçtiler ve moral buldular.