Günün İddaa Kuponu 05.11.2021

Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde haftanın açılış mücadelelerini kupon olarak hazırladım. 5 Kasım Cuma günü kazanmanız dileğiyle.

Mainz – Mönchengladbach: MS 2, 2.31 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 11. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Kasım Cuma akşamı, Mainz evinde Mönchengladbach‘ı konuk edecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:30. Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında Arminia Bielefeld deplasmanına konuk olan Mainz, Jae-Seong Lee ve Jonathan Burkardt’ın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, 10 hafta sonunda 5. galibiyetini alarak, 5. sıraya kadar yükseldi. Bayern Münih, Dortmund, Freiburg ve Leverkusen’in ardından ligin en iyi başlangıçlarından birisine imza atan Bo Svenson’un öğrencileri, bu sezon evinde sadece Union Berlin’e kaybetti. O karşılaşmada da ev sahibi uzun süre 10 kişi mücadele etmişti. İyi iç saha performansıyla üst sıra yarışına dahil olan Mainz, 10 hafta sonunda kalesinde 10 gole izin verirken, Freiburg’un ardından lider Bayern Münih ile birlikte en iyi savunma performansını ortaya koydu. Almanya Bundesliga sahnesinde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamayan Mönchengladbach, geçtiğimiz hafta DFB Kupası 2. Tur kapsamında Bayern Münih karşısına çıkarken, büyük bir sürprize imza attı ve 5-0’lık galibiyetle, rakibine tam 47 yıl aranın ardından 5 farklı mağlubiyeti tattırdı. Lige moralli dönen Adi Hütter’in öğrencileri, yükselişini Bochum karşısında da sürdürdü. Devre arasına Plea ve Hofmann’ın golleriyle 2-0 önde giren Mönchengladbach, mücadeleyi 2-1’lik galibiyetle tamamladı ve 10. sıraya yükseldi. Mainz deplasmanına konuk olacak olan konuk ekip, kazanması halinde 5. sıraya kadar yükselme şansına sahip. Almanya DFB Kupası’ndan tarihi bir zaferle dönerek, yükselişini Bundesliga’ya taşıyan Mönchengladbach’ın, deplasmanda kazanarak, üst sıralar için önemli bir adım atacağını düşünüyorum.

Empoli – Genoa: MS 1,1.78 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 12. hafta mücadelesinde, Empoli ile Genoa karşı karşıya gelecek. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olurken, son dakika golü ev sahibine 3 puanı getirdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, ikinci yarıda çok daha etkili bir futbol ortaya koyarken, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik skorla kazanmayı başardı. 11 hafta sonunda 5. mağlubiyetini alan Empoli, diğer 6 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. Sezona ortalama bir başlangıç yapan ev sahibi, lige yeni yükselen 3 takım içerisinde en iyi performans grafiğine sahip. İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Venezia’yı sahasında konuk eden Genoa, karşılaşmayı 0-0’lık beraberlikle noktalarken, son 8 haftanın en kötü performans grafiklerinden birini ortaya koydu ve küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. 8 haftadır maç kazanamayan, 11 haftada ise sadece en alt sıradaki Cagliari’yi mağlup eden Davide Ballardini’nin öğrencileri, 11 hafta sonunda düşme hattındaki Spezia ile aynı puana sahip. Konuk ekip 11 haftada 1 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetlik performans grafiğiyle güven vermiyor. Deplasmandan 3 puanla dönen Empoli, son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Genoa karşısında iç saha avantajını iyi kullanarak, haftayı 3 puanla kapatmayı başarır.

Lens – Troyes: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 5 Kasım Cuma akşamı, Lens ile Troyes karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta fikstüründe yer alan mücadeleyi, Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftadan 18 puan çıkarmayı başaran ve sadece Strasbourg’a 10 kişi kalarak kaybeden Lens, liderin en yakın takipçisi olmayı başarırken, son 3 haftadan 2 mağlubiyet alarak, 4. sıraya kadar geriledi. Montpellier ve Lyon deplasmanlarından puansız dönen ekip, evinde ise Metz engelini 4-1’lik galibiyetle aştı. Franck Haise’nin öğrencileri, dış sahada düşüşe geçse de, iç sahada hala çok etkili. 12 hafta sonunda attığı 21 golle, PSG ve Nice’in ardından en iyi hücum performansını sergileyen Lens, taraftarı önünde güven veriyor. Troyes son haftalarda yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’e yeni yükselen ve ilk 9 haftada adaptasyon sorunun bizlere istikrardan uzak performans grafiğiyle gösteren konuk ekip, son 3 haftadan ise 7 puan çıkarmayı başarırken, bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini elde etti. Nice ve Reims karşısında kazanan, Rennes ile 2-2 berabere kalan Troyes, hücum hattında da etkisini arttırdı. 13 puana ulaşan ve düşme potasından kurtularak 14. sıraya kadar yükselen Laurent Batlles’in öğrencileri, zorlu Lens deplasmanında seriyi 4 maça çıkarmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan Lens, son 2 deplasman sınavında 6 puan bırakırken, evindeki son maçını ise rahat kazandı. Lens’in iç sahada galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.87

Bets10 Bahis Oranı: 9.23