Brentford Norwich City Bahis Tahmini 06.11.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden Brentford iç sahada, Norwich City’i konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı takip edilebilecek.

Brentford Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Brentford kazanır 1.65, beraberlik 4.00, Norwich City kazanır ise 5.70 olarak açıklanmış.

Brentford Düşüşe Geçti

Brentford’un düşüşü sürüyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Leicester City’e 2-1 kaybeden Thomas Frank’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Burnley karşısında da puan alamadı. Turf Moor’da konuk oldukları rakibine 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 3. Mağlubiyetini alan Brentford, 12. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Son 5 karşılaşmada da kalesini gole kapatamayan bir Brentford var. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Brentford’da David Raya, Vitaly Janelt ve Shandon Baptiste’nin sakatlıkları bulunuyor.

Norwich City 10 Maçtır Kazanamıyor

Norwich City’de kazanamama serisi devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon galibiyet alamayan Norwich City, sadece 2 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumda. Geçtiğimiz hafta Carrow Road’da konuk ettikleri Leeds United’a 2-1 kaybettiler. Daniel Farke adına da tehlike çanları çalmaya başladı. Bu sezon deplasmanda oynadığı hiçbir maçta gol dahi atamayan Norwich City’nin Brentford deplasmanında da işi son derece zor.

Maç Bilgileri

Brentford – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da David Raya, Vitaly Janelt ve Shandon Baptiste’nin sakatlıkları bulunuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaaa Tahmini

Brentford, maçın favorisi. Norwich City’nin henüz galibiyeti dahi yok. Brentford’un son sıradaki Norwich City’i rahat geçeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Norwich City’e 2-1 kaybettiler. Norwich City, bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı.