Chelsea Burnley İddaa Tahmini 05.11.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Chelsea iç sahada, Burnley ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Chelsea bugün Burnley karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.27, beraberlik tercihine 6.10, Burnley galibiyetine 12.50 oran veriyor. 

Chelsea Liderliğini Sürdüyor

Chelsea’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafat sonu St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Chelsea, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Maviler, son 4 maçta 12 puan topladı. Lukaku ve Werner’in yokluğunda önemli galibiyetler almayı başaran Chelsea, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Premier Lig’de Burnley’i konuk edecek Chelsea’de Werner, Kovavic ve Lukaku sakat olan isimler.

Burnley’den İlk Galibiyet

Burnley, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Brentford karşısında 3-1 kazanmayı başardılar. Premier Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Burnley, haklı bir galibiyet elde etti. Sean Dyche’ın ekibi, 10 hafta sonunda 7 puan topladı ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Chelsea – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Lukaku, Werner ve Pulusic’in sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Reece James, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Hudson Odoi

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Maxwell Cornet, Chris Wood

İddaa Tahmini

Chelsea, üst üste 4 maçtır kazanıyor. Lukaku olsa da, olmasa da fark etmiyor. Burnley karşısında da kazanacaklardır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.60

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, baştan sona üstün oynadığı maçtan 1 puan ile ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Burnley ile 1-1 berabere kaldılar.