Günün İddaa Kuponu (2) 06.11.2021

6 Kasım Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Cagliari – Atalanta: H2, 2.02 (iddaa) – 2.33 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nin en alt sırasında yer alan Cagliari ile 5. sıradaki Atalanta, 6 Kasım Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Bologna deplasmanına konuk olan Cagliari, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle kapatarak, son 3 haftanın tamamında mağlup olurken, İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkası olmaya devam etti. 8 hafta önce göreve Walter Mazzarri’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla sadece 1 maçtan galip çıkmayı başarırken, 11 hafta sonunda en zayıf Serie A Ligi performansını ortaya koydu. Cagliari hem iç saha hem de deplasman performansıyla güven vermekten çok uzakta. Atalanta, Şampiyonlar Ligi’nden 1 puanla dönüyor. Evinde ağırladığı Manchester United karşısında 2 kez öne geçmeyi başarsa da, yediği son dakika golüyle 1 puana razı gelen Atalanta, 4 hafta sonunda 5 puanla 3. sırada yer aldı. Liderin 2 puan gerisinde yer alan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 savaşını bırakmıyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, deplasmanda 2 maçını kazanırken, iç sahada üst üste 2 beraberlik aldı. 5. sırada yer alan Atalanta, iyi deplasman performansını sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Atalanta, Şampiyonlar Ligi dönüşü hataya yer vermeyecek ve Serie A Ligi’nin en formsuz takımı Cagliari karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Juventus – Fiorentina: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 6 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 12. hafta mücadelesinde, Juventus‘un rakibi Fiorentina olacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı Hellas Verona deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle tamamlayan Juventus, Sassuolo karşısında yaşanan yenilginin ardından düşüşünü ligde sürdürürken, 11 haftanın 7’sinde puan kaybederek, 9. sıraya kadar geriledi. Massimiliano Allegri yönetiminde Serie A Ligi’ne beklenmedik derecede kötü bir başlangıç yapan Juventus, zorlu Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 4’te 4 yapmayı başarırken, H Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz hafta evinde Zenit’i 4-2 mağlup eden ev sahibi, artık Serie A Ligi sahnesinde de yükselişe geçmek istiyor. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 11. haftayı 3 puanla kapattı. Evinde ağırladığı Spezia karşısında maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip, Dusan Vlahovic’in birbirinden güzel 3 golüyle kazandı. 11 hafta sonunda 6. galibiyetini alan Fiorentina, ilk 7 içerisine girmeyi başarsa da, son 6 haftanın tamamında bir maç kazanırken, diğer maç mağlup oldu. Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, sezon genelinde iyi performanslar sergilemeyi başarsa da, son haftalarda özellikle savunma hattı önemli hatalara imza attı. Son haftalardaki en iyi savunma performansını Spezia karşısında sergileyen konuk ekip, evinde rahat bir galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçını 4 galibiyetle kapatan Juventus, ligde ise 3 haftadır maç kazanamıyor. Juventus taraftarı önünde Şampiyonlar Ligi etkisini lige taşıyacaktır.

Spezia – Torino: MS 2, 1.80 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 6 Kasım Cumartesi günü Spezia ile Torino, İtalya Serie A Ligi‘nin 12. haftasında kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:00. İtalya Serie A Ligi sahnesinde 11. hafta sona ererken, Spezia hem düşme potasının içerisinde yer aldı, hem de Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını ortaya koydu. 11 Haftada tam 26 gol yiyen ev sahibi, rakip filelere ise sadece 12 gol gönderebildi. Sadece 16. sıradaki Venezia ve düşme hattındaki Salernatina karşısında maç kazanan Spezia, son 3 haftayı ise 1 puanla geçirirken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Torino, İtayla Serie A Ligi’nin son haftalarında sergilediği iyi futbolla dikkat çekti ve 3 maçtan gelen 6 puan konuk ekibin alt sıralardan kurtulmasını sağladı. Bu süreçte sadece Serie A Ligi’nde Napoli ile birlikte liderliği paylaşan Milan’a deplasmanda 1-0’lık galibiyet şansı veren Ivan Juric’in öğrencileri, Genoa’yı 3-2, Sampdoria’yı ise 3-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başardı. 14 puanla 12. sırada yer alan Torino, son 3 haftada 6 gol atmayı başarırken, özellikle son 2 hafta savunmada da iyi performanslar sergilemeyi başardı.İtalya Serie A Ligi’nde hem genel performansıyla hem de son haftalardaki performansıyla rakibi Spezia’dan çok daha etkili bir sezon geçiren Torino, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 5.19

Bets10 Bahis Oranı: 8.50